Prijava

Можда је човек учествовао у средњовековним биткама, ко ће га знати

Џукац, поздрав за тебе, Мисте Но-а и Потопљеног. То што сте имбецили је друга ствар, али овако сте иначе говна. Шта ти имаш са мојом платом није ми јасно, али не скидаш се са курца, то је ваљда теби битно у целој причи. Добро, увек се јави. Добродошао си.

MlaDiLuk, нисам рекао да ја знам, него сам написао шта ја мислим. Дегенерици и имбецили из ове расправе не умеју да реагују као цивилизовани људи на туђе мишљење, само је то проблем. Историја ми није струка, написао сам да сам носио оклоп кућне израде, те дебљине (другар га је правио од лима дебљине 2 мм, то сам и написао), килажа му је износила око 30 кг. Некима је то очигледно вредно свађе.

Ево коментара човека који није ментални болесник, који се не осећа као деген и који нема потребу тако да се понаша:

Маестро ♦
Haha koliko ste nerealni sa tim kilazama oklopa, max 20 kila je oklop za coveka 180cm 80kg

Видиш, нормалан човек. Скидам капу. Али то имбецилу као што је Псето није довољно да би се понашао као нормалан човек. Самопотапајући дегенерични водокотлић га прозива да је "то прочитао на нету", а исти виси на нету и чита са нета. Који курац?! Али добро. Ваљда тако мора да буде.

Srednjovekovni oklop je težio oko tri kilograma ukupno, znači, otprilike kao jedan prosečan obrok od pečenja

Jao, Grančice, "Bajkeru", pa de si mi ti? Nema te nešto ovih dana na Telegrafu da troluješ haha. Trol ti je golo gowno. Čudno mi je da se ti, kao profesionalni trol slažeš sa @Maestro, koji nije čak ni amater. Ali dobro. Jbt, ne znam ni sam zašto ali te zamišljam kao Željka Mitrovića. Neznam da sam imao sa tobom bile kakve delikte, ali mi svakako pošalji pp pa i da sa tobom rešim kao sa @talentovano_glup. Ovako, iz tvojih baljezganja ne mogu da vidim koji imaš problem...

Granjka jel ima da je neko usao sa tobom u konverzaciju duze od dva posta,a da te nije baš onako jako mazao govnima po faci?

Самопотапајући, ево ме, како си ми ти? Са Mаестром сам се сложио у приступу, па и у мишљењу, претерао сам са килажама, жив човек греши. Тако и ја. Не читам Телеграф, шта има тамо? Жељко Митровић јебе. Можда зато.

Послаћу ти поруку у којој ће стајати исто што пише и овде: Не понашај се као деген, нисам ти ништа урадио - и то је све.

VELIKIBLEK, има, има и са конверзацијом дужом од 22 поста, а да се није појавила ни назнака да ће бити мазања говнима. Просто, говно те маже говнима, па писао ти у два или 22 поста, исто ти је. Мазали их говнима по фаци кад су били деца, па сада покушавају да то иживе овде. Јбг, шта да радиш - говна остају говна.

Jebiga, preljevaju ti se preko očiju a ni ne vidiš ih:(, tuyno. Hehe, da, Mitrović jebe za razliku od tebe. A sada idi botuj i troluj na Blicu i Telegrafu, a mene fino da ostaviš na miru.

Царе царе, по твом мишљењу, постоји ли континуитет историје Грка Античке Грчке-Хеленизма-Византије-Модерне Грчке?

Самопотапајући, ништа се мени не прелива преко очију, можда гледаш у неког себи блиског па пројектујеш на мене као и говна која ти се привиђају. Тужно је што мислиш о говнима и што уопште замишљаш такве призоре, ваљда је то теби нормално и пријатно. Мени није.

Нити те дирам нити желим да те дирам после сазнања да волиш говна и да се њима мажеш. Да о њима и мислиш. Гадно.

Царе царе, по твом мишљењу, постоји ли континуитет историје Грка Античке Грчке-Хеленизма-Византије-Модерне Грчке?

Не. Заправо сматрам да не постоји континуитет између иједног од тих чланова осим евентуално прва два.

Nema svrhe rasprljavljati o istoriji. Realno, bavljenje istprijom je hobi, glupo je što to iko svrstava kao predmete u školama.

Još gluplje da studiraš istoriju. Pa brate, to sto ti ucis se sve desilo, a ti nemas pojma sta je istina, nego jw bolji istoricar onaj koji bolje nabuba neke knjige za kojw niko ne zna da li su istinite.

Istorija solidan ali besmisleni hobi.

Pa majstor koji popravlja automobile mora da se usavrsava svakodnevno, frizer mora da uci nove frizure, za medicinu da ne pricam. A zamisli istoricara, on naucio to sto je bilo i sad skenjan moze samo da smara ljude oko sebe jer apsolutno nista nece da mu se promeni u profesiji dok je ziv.

Ok, moze neki kviz da poseti u braon puloveru.

Aha, tu leži zec. Ne odobre ti komentare na Bljucu i Telegrafu jer si nevaspitani četrdesetsedmogodišnjak pa dođeš ovde da se izdrkavaš. I gde sam ja to napisao da volim govna. To si ti nešto pogrešio. Uostalom, nisi ni pročitao nego si ko zna kako "došao do saznanja"...uživaj.

Nema svrhe rasprljavljati o istoriji. Realno, bavljenje istorijom je hobi, glupo je što to iko svrstava kao predmete u školama.

Još gluplje da studiraš istoriju. Pa brate, to sto ti ucis se sve desilo, a ti nemas pojma sta je istina, nego je bolji istoricar onaj koji bolje nabuba neke knjige za koje niko ne zna da li su istinite.

Istorija solidan ali besmisleni hobi.

Pa majstor koji popravlja automobile mora da se usavrsava svakodnevno, frizer mora da uci nove frizure, za medicinu da ne pricam. A zamisli istoricara, on naucio to sto je bilo i sad skenjan moze samo da smara ljude oko sebe jer apsolutno nista nece da mu se promeni u profesiji dok je ziv.

Ok, moze neki kviz da poseti u braon puloveru.

Dođe Thilmo i posere se po temi zvanoj istorija xd

Thilmo клипан

Џукац, поздрав за тебе, Мисте Но-а и Потопљеног

Ko je Potopljeni?
Da nije Valdemar, pošto je iz Obrenovca (Čučkovićgrada)

EDIT: nema veze, skapirao sam, sry.

Još gluplje da studiraš istoriju.

Studiranje istorije je do jaja, tek posle kad završiš nastaje možeš da se jebeš u dupe situacija.

Care care prevara te boli
Vratice se ona za oprostaj da moli