Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Царе брт, је л' знаш ти од кога је и зашто забога потекла бајка о Немцима и ''забрани праве историје '78''? Већ ми се на курац та прича пење, ал' никако да прокљувим је л' од Милојевића то потекло или неке сличне дилеје....
Za naše slabije znam sajtove tako, a i ove strane su dosta pogasili odakle sam skidao ranije. E sad ne znam koji ti članak treba ili publikacija. Našo sam nešto na brzinu pre posla pa aj kad se vratim večeras u pvt.
Već sam probao tako, Kelte... Inače mi trebaju tri članka koje je objavila u jednoj knjizi, pa sam mislio da proverim da li ima nešto pod nekim drugim nazivom. Hvala ti u svakom slučaju. Mister No, ti beše u Nišu završio? Treba mi za župana Beloša, knjeginju Mariju i crkvenu prilike do stvaranja arhiepiskopije. Objavila je sve u knjizi "Evropa i Srbi".
Jesam, u Nišu. Evo gledam sad, imamo u univerzitetskoj bibliotci tu knjigu. Što ne probaš sa međubibliotečkom pozajmicom?
Prvi put čujem za ovo sa pozajmicom. Morao sam da guglam kako ide ovo lol... Imaš pvt.
Немам појма, али од Милојевића сигурно није. Као што сам пре писао, Милојевић није био дилеја, он је човек био на челу српске пропагандне службе и посао му је био да измишља српске претензије.
...за разлику од ових данас...
https://i.imgur.com/bmUj8M5.jpg
Istorijski meme hahahaha
od ovakvih stvari nastaju legende, car je mim sam po sebi
A seres sad, brat barata informacijama ne lupeta ko mi ovuda
ne mislim nista lose, naprotiv, tipa maskota
Е ви'ш, то нисам знао за њега, једино знам поред овога да је ратовао у СТ ратовима.... Тај и мит да нам је нуђено пун курац територија са Лондонским уговором никако да сконтам од кога је почело....
Добрица Ћосић
https://i.imgur.com/kl4UdU9.jpg
Haha ovo je sjajno.
Kada je zapravo nastao sukob Moskovske patrijaršije i Vaseljenske patrijaršije?
U Kragujevcu 1832. godine, Vuk Karadžić bio pisar, osudjen sinovac jer napravio dete tetki udovici.
A Milos ukine to jer je u mogucnosti.
I posle ne valja nas pravosudni sistem.
Ne razumem bas sve sta ovde pise.
Kao presuda pa onda sta je receno pa pomilovanje?
Ovo sto je receno tek nema smisla.
Prvi deo je presuda.
Na pocetku drugog dela je obrazlozenje presude (prvi pasus).
Posle toga Vuk objasnjava da je hteo da potvrdi presudu, ali ga je Milos sprecio.
Od tada je izreka "U Selevacke se ne mesam" kad hoces da grubo odjebes nekog ko te gusi sa svojim problemima.