Крај лета! - ће ускоро уследити
  • Пд

23. август је данас лета господњег 2011. што значи да је остало око месец дана до краја омиљеног нам годишњег доба, односно око недељу дана до краја одмора/распуста. За средњошколце и основце то значи да школа почиње, за студенте углавном значи да још мало па почиње испитни рок, а самим тим и поновно дружење са књигом, осим ако вам није остало 5 испита па вам је столица већ у највеће загрејана. Практично, лето као време џаболебарења за многе траје још нешто више од недељу дана, па после наставља да траје као појам у климатологији до 22. септембра, али то није ни битно јер ће добар број нас у то време бити заокупиран школом/послом/чиме год, па нам неће ни бити битно које је годиње доба.

Е сад, оно што углавном већина уради пре почетка лета је да зада себи неке циљеве. Они који нису јебали у ових два месеца, реално, неће јебати ни у наредних недељу дана. Они који су се триповали да ће ићи у теретану и да ће да се доведу у ред и престану да личе на маскоту "Мишелина", а уместо тога су набацили још 5 гратис кила, неће ништа урадити ни у наредних недељу дана.

Дакле, какви су ваши утисци и шта је то обележило ово лето за вас? Да ли сте заправо успели нешто да урадите са собом, или сте једноставно, као ја, спавали до 3 поподне и лежали у 4 ујутру?

• Bioshocker

Odmarao, džabalebario, ali i pored toga skinuo pet kilograma. I žao mi je što leto ne traje duže, jebaga...

• Hugocavez

Боли тебе курац, ја пре 6-7 не легнем никад.

• Sale d snajperist

Vecinom sam spavao do 3,4 popodne i lezao oko 5,6 ujutro, a obelezilo je veliki skok na rang(k) na vukajliji, nista posebno, ovo leto mi je bilo najsmornije..I da obelezilo je to sto sam bio na cak 3 kucne zurke...

• Пд

Hugocavez
    Боли тебе курац, ја пре 6-7 не легнем никад.

Јебига, ја рано лежем, шта да ти кажем.

• Jesterface

Лежао око 3, спавао до подне. Нисам пипн'о књигу а почели ми испити (остало ми је још 4).

Први пут у животу иш'о на море, било је дојајно.

И мрзим лето.

• Bioshocker

E da, nisam išo na more, niti mi se ide, niti mi je to dojajno jer sam još mlađan pa moram da "vodim" kevu i ćaleta.
    I obožavam leto.

• Sale d snajperist

SOKERU BRATE IMAS MORTAL KOMBAT MAJCU!
    Pratim te zbog toga!!

Ovaj, da i na jednoj od te 3 zurke prvi put sam se ispovraco od pica...

• L@ki

Овако... :вади тефтер: .... Маја , Невена (само пушење) , Марија , Ивана , Сандра , Сандра Р ,Јуца , Јелена , Ивана , оне две стоперке , Тамара , Јока , она пијана кучка црна са тетоважом на дупету ....

• Bioshocker

Pratim te zbog toga!!

Ajd' i ja tebi da uzvratim istom merom.

• Jesterface

Имам и ја!!!!!! (:

• Сантјаго Коровјов

Upisao faks, džabalebario, legnem u 6-7 ujutru ustanem u 4-5 popodne. Tek idem na more.

• Ritchie ♣ B

Овако... :вади тефтер: .... Маја , Невена (само пушење) , Марија , Ивана , Сандра , Сандра Р ,Јуца , Јелена , Ивана , оне две стоперке , Тамара , Јока , она пијана кучка црна са тетоважом на дупету ....

Juca je najvervatnije izdominirala!

Ovo leto je bilo smorčina žešća, prošlo je bilo bolje.

• Пд

Реме, ви 92. новопечени студенти се не рачунате, ви имате још више од месец дана да 'ладите јајца. :)

• Denisx

осим ако вам није остало 5 испита па вам је столица већ у највеће загрејана.

Juce vec jedan bio, jos 3. meni je ljeto davno zavrseno, ni zasta mi se ne zna. Reko sam sebi nikad vise ostavljati za septembar

• Jesterface

Reko sam sebi nikad vise ostavljati za septembar

То ја причам себи већ 4 године, а очистим годину у октобру 2.

• rnrt-rain

Добио дозволу, и то у ових задњих недељу дана, хоћу рећи, данас. http://sp7.fotolog.com.br/photo/39/43/102/poshhelektrikk0h/1290690532439_f.jpg

• Filozofinjo

Ništa živo nisam radio, ladio sam muda.