- Пд
23. август је данас лета господњег 2011. што значи да је остало око месец дана до краја омиљеног нам годишњег доба, односно око недељу дана до краја одмора/распуста. За средњошколце и основце то значи да школа почиње, за студенте углавном значи да још мало па почиње испитни рок, а самим тим и поновно дружење са књигом, осим ако вам није остало 5 испита па вам је столица већ у највеће загрејана. Практично, лето као време џаболебарења за многе траје још нешто више од недељу дана, па после наставља да траје као појам у климатологији до 22. септембра, али то није ни битно јер ће добар број нас у то време бити заокупиран школом/послом/чиме год, па нам неће ни бити битно које је годиње доба.
Е сад, оно што углавном већина уради пре почетка лета је да зада себи неке циљеве. Они који нису јебали у ових два месеца, реално, неће јебати ни у наредних недељу дана. Они који су се триповали да ће ићи у теретану и да ће да се доведу у ред и престану да личе на маскоту "Мишелина", а уместо тога су набацили још 5 гратис кила, неће ништа урадити ни у наредних недељу дана.
Дакле, какви су ваши утисци и шта је то обележило ово лето за вас? Да ли сте заправо успели нешто да урадите са собом, или сте једноставно, као ја, спавали до 3 поподне и лежали у 4 ујутру?
- ПдHugocavez
Боли тебе курац, ја пре 6-7 не легнем никад.Јебига, ја рано лежем, шта да ти кажем.
- Пд
Реме, ви 92. новопечени студенти се не рачунате, ви имате још више од месец дана да 'ладите јајца. :)

Добио дозволу, и то у ових задњих недељу дана, хоћу рећи, данас. http://sp7.fotolog.com.br/photo/39/43/102/poshhelektrikk0h/1290690532439_f.jpg