Psovačka tema

1. Evo jebem mu mater, ko god ima nekih jebenih problema slobodno nek olaksa dusu ovde. Stres je covjekov najveci jebeni neprijatelj, mamu mu jebem poganu, i treba ga se rijesiti po svaku cijenu. Ako ste uvijek nekome htjeli da se nacestitate nove godine a niste znali gdje i kako, ovo je prava jebena tema za vas!

moguce nuspojave pretjeranog konzumiranja ove teme: kratak ban, duzi ban, trajni ban, ban nabijem ga na kurac

tagovi: ban, Џими

ps: nemojte zakljucavati ovu temu, ona meni treba

2. Stefane, dabogda te ćaća zaključ'o u ormar, pička ti materina balava. Pusti momka neka olakša dušu, koj ti je kurac? :)

3. Evo već si privukao pažnju moleratora

4. Kostichu decxko ti si kao neki moderator wannabe ili sta?

5. Kostiću zašto guraš rč gde mu nije mesto decxk0?

6. kostiću zašto si glupi feget i ružna sisa?

7. Preimenujte temu u PSUJEMO STEFANA KOSTICXA!

8. jebem mater u usta krvava i podlogu na rukometnom!

9. TO bre, mater mu jebem! Moja najomiljenija tema ovog trenutka, na kurac ga nabijem masni!

10. КЛИНТОН ЈЕ ЖЕНА И НИЈЕ ГА ЖАО
    И ШТА МУ ЈЕБЕМ, ДА ИЗВИНЕТЕ

КЛИНТОН ИДЕ У СМАК СВЕТА ЈЕБЕМ МУ ФАМИЛИЈУ
    А МИ СРБИ ЋЕ ЖИВИМО ЈОШ МИЛИЈАРДЕ И ПО ГОДИНЕ

јер смо тако у могућности.

11. jel ovo legalno uopšte? jel nećemo popiti ban kad nas kostić drukne?

12. ahahahahahha samo sam čekao :D

13. Drukara je on, odaće vas, popićete svi ban, a i ja sa vama iz nekog razloga (valjda kako se ojebinama digne kurac, štaznamja)....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.