Psovačka tema

1. Машем буздованом ко Марко Краљевић кроз арапкиње у харему ?

2. JEBEM LI TI DETE NEPOTŠIŠANO U PIČKU :)

3. SEREM VAM SE NA USRANI GEJ SMAJLI, JEBO VAS ON :)

4. Skočimiš

Preimenujte temu u PSUJEMO STEFANA KOSTICXA!

ahahahah dadada da bude ko sa onim gingerom...

5. KLINTON IDE U SMAK SVETA JEBEM MU FAMILIJU

6. JA KAD JEBEM MENJAM POLARITET ZEMLJE I IZAZIVAM POMOR DELFINA I SIBIRSKIH SAMOJEDA! KAD JEBEM SKAČE MORTALITET! JA RAZARAM!

7. PRAVDA ZA DELFINE I SIBIRSKE SAMOJEDE
    GAMBIJA NA KOLAC NEOMAŠĆEN!!!

8. Pokenjam vam se u dušnik.

9. JA ARČIM KOALE I MALE BEBE OLOVNOM ŠIPKOM PO DUPETU I ONDA KRVAVU ŠIPKU IM OBRIŠEM OD JEZIK. I PANDE TAKOĐE! NAROČITO VOLIM SVEŽE IZVAĐENE IZ PIČKE KAD JOŠ NEMAJU DOVOLJNO SNAGE JER IM SE PLUĆA NE PUNE VAZDUHOM SVE ZBOG MOG KURCA KOJI JE UVELIKO U NJIMA.

10. Mamu vam agresorsku, nas nejake ste nasli, oca vam jebem crvljivog, pu kako znaju da me izbace iz takta.. Jesmo li mi birali da nemamo posao? Jesmo li mi birali da nemamo da damo 200 dinara da postanemo ktitori? Cemu vodi bre ovo? Sve pare idu u Beograd, a mi u KrusevAC treba da lipcemo, jel? More mrs u picku materinu, gruzini vas silovali u dupe arapsko, vi cete Gadafija da rusite, jebo vas sarkozi bre u dupe bre nenormalno bre!!!! Pustite bre magota iz zatvora, decko ni kriv ni duzan! Mora prekosutra na terapiju na odvikavanje od kokaina bre ljudi, sta mu to radite bre alooooooo`????? GO GO GADAFI!!!

11. ovaj je džankijev dupli seronja musavi...

12. EMO CAVE NAKON GURANJA MOG KURCA U NJIHOVE PIČKE I ONOG ŠTO IDE UZ TO

http://senshot.com/files/2011/02/Graveyard.jpg

13. jebem kolje grabovo

14. JEBEM TI FAMILIJU I SEME I PLEME I SVE TI U PIČKU JEBEM!

15. Marš.
    Vi se samo jebete u čmar.

16. JEBEM MULTIDIMENZIONALNO!

17. aktivirajte temu majku vam jebem bre!!!

18. jebem vam zakon o prodaji alkohola posle 22 ha, i jebala vas kontrola u gradskom prevozu, hteli da mi pisu kaznu opet, al kuraaaac, nece da salju u bec, mamu im jebem

19. е У ПИЧКУ МАТЕРИНУ НЕ ЗНАМ ГДЕ САМ ОСТАВИО ЧАРАПЕ И САД МИ СМРДИ ЦЕЛА СОБА! ГДЕ СУ ЧАРАПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!??????????

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.