Istorija

1. Je l' ima neko slučajno mape iz Arheološkog leksikona Bosne i Hercegovine?

2. ne odvajam se od njih

3. Soče, ne zajebavaj da imaš? xD

4. dabome, uramljene iznad pohvalnice iz pravoslavnog katihizisa za istaknut rad i bogougodan trud razred sedmi dočekuju uvek dobrodošle goste doma moga gostoprimljivoga

5. Imam ja te mape stoje mi umesto onog welcome

6. mape iz Arheološkog leksikona Bosne i Hercegovine kao mali igrali smo se

7. Našao na netu, ne treba.

8. Jednom sam isao na takmicenje iz istorije

9. Doduse skolsko ali sam dobio cetvorku

10. I pricao sam sa streberkama tako reci bario ih svojim poznavanjem povjesti

11. Shta mislite jel su cure sa ravnim grudima nekada uchestvovale aktivno u bitkama dok su zene sa velikim sisama ostajale kod kuce da odgajaju decu i rade kucne poslove?

12. Hoće li nove generacije učiti o Vuičićevim reformama iz udženika istorije? Hoće li biti deo udžbenika o delu o savremenoj istoriji?
    pozz

13. Hoce li biti novih generacija prijatelju moj sto bi rekao Duci Simonovic

14. биће његова слика на корицама који ти је курац

15. није нека опозиционарска сарказам форица а ла марко видојковић него ће стварно тако бити моје прогнозе су увек тачне

16. Haha tvoje prognoze?

17. Ja sam danas video onu reklamu iz paba i sanse da se av nadje na koricama su rapidno porasle

18. koliko je car dusan preuvelican kroz vreme itd?

19. Je l on bio fazon 2,10 i cela njegova ekipa morala da ima fazon 2,10 i 100+ kila, pa imao nekog stranca neko mudo bas koji je komandovao

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.