Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Овако, ово је тема у којој ви кад попијете кафу, сликате и поставите слику ође, и онда ће се наћ неко (рачунам на ђевојке које ''знају да гатају'') да напише оно што види. Прецизирао сам кафу да не би сликали како се каките у вц шољу јер бих ја то први урадио.
Али без спема и срања, мислим мени је кул да слушам тако те приче кад неко види нешто као у шољу :)
Ево ја моју за почетак иако пијем кафу једном у сто година, а још рјеђе је преврнем, сад из зајебанције то урадих и нешто ми се свиђе како се оциједила:)
http://img824.imageshack.us/img824/7610/sljika1376.jpg
Vidim pticu Tvitija kako gori u paklu. Šta to znači?
Видим да си докон, а ако тако наставиш, стоји ти падање испита. Фејл је тема скроз.
То сам и ја видио.
баш нисам, и баш је кул тема!
И нисам пошао на испит сад
Ih, i ova ženska čeljad...Mogu da odvoje tri sata za bodenje želja, a niko ne dolazi da nam objasni zapaljenog Tvitija.
:smorena faca:
СМарко, колико ја видим мораш више да једеш суве шљиве.
jaoj bre ljudi, sacu padnem u depresiju. gledanje u solju!?
МАркане, па што ВЦ шољу услика'? Грешком, претпостављам...
Smarko, u levom uglu imaš jednu plavušu koja nosi u ruci srp i pokazuje mali trudnički stomačić, ili je namerila da te pokosi ili te već pokosila... s desne strane neki svatovi, a u dnu šoljice trošak i prihod u kuću. Javi kad je svadba da šaljemo poklone...
U tropu se vidi neka patka.
to je taj trošak - zbog patke...
Levo skroz ima neki što se olakšava (mad mi se čini da je završio upravo)... Dajte čoveku novine...
Vid stvarno se olakšava.
Edit: A ispred njega mali radi sklekove.
ЖЕНИМ СЕ, ЖЕНИМ СЕ, СТАРЕ ЋУ ЦУРЕ РАСТЈЕРАТИ СВЕ
Анонимни извор ми је послао ово, па кад сам видио и ово Бруце-ово, скоро па исто :)
PITAO SAM GATARE DA MI KAŽU ŠTA JE
ŠTO NE SPAVAM NOĆIMA, ŠTA ME K VRAGU DAJE...
buri, komsinica ti poturila u kafu svoju menstrualnu krv, zato ne spavas nocu
Šta je bilo miševi? Bojite se da ću i vama da pogodim budućnost? :)))
Ima li neko da ume da gata u stidne dlačice, čupneš, baciš na beli papir srednje gramaže pa tumačiš. Veoma dinamična zanimacija, čim vetar dune promeni ti se i budućnost.