Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ja umem samo u ženske, ali moraš prvo da ih prebrojiš pa gataš u zavisnosti par-nepar...
Дукатлијо, пијеш кафу...
Је л' прекрстиш и ноге онако?
Ја ти у тој шољи видим Каспера. Па му ти види шта то значи.
Ja vidim sve i svašta i što ne treba vidim i mogu reći: Smarko, manje se igraj sa fotošopom!
Ја видим плавог кита хохохо
Ovo me dosta podseća na Roršahov test mrljama što sam svojevremeno definisao.
Је л' прекрстиш и ноге онако?
Ја ти у тој шољи видим Каспера. Па му ти види шта то значи.
Пијем курац, написао сам у први пост кад пијем :р
Прекрстим и дигнем мали прст.
Ако мислиш на ову слику у првом посту, није ни такнута, само сам је пребачио и аплоудовао
Više ni kod gatare ne moš otići kao čovek. I to ide preko interneta.
Jezivi, on je Crnogorac. Ko će dizat' dupe kad već može śedeći?! :)
Daj bre ja pijem kafu iz kesice... jedino vidim talog od šećera i prokuvane vodice što znači da ću imati proliv.