Kvarovi na računaru

1. Aма није до процесора. Графичка ми се прегрејава због тога што други прикључак за кулер (који треба да хлади графичку) прави кратак спој.

2. @Celjade, a da ti uzmes nesto iz ovog veka? :)

3. Да имам узео бих.

4. Čeljade, si rešio problem?

DA li se skida kuler sa grafičke? Ja sam na mojoj (jeste nešto skorija) zamenio kuler, našao od druge iste koja ne radi i samo zamenio. Doduše nisam sam radio.
    Ako možeš vidi nekog da ti pomogne ko ume, možda i naučiš ponešto xD

5. Imam problem sa paljenjem.
    Komp mi je star dosta godina, radi na XP-u. Upalim ga, krene da dize sistem i onda se restartuje. Ili izbaci onaj BIOS i kad izadjem iz njega krene da dize i ponovo se restartuje ili se ugasi. Zanimljivo je sto kad se konacno upali moz` da radi 3 dana i 3 noci nece se ugasiti ili restartovati
    Zna li neko uzrok problemu?

6. Proveri batice, da li ti procesor dobro "naleže" na ploču. Ja sam imao sličan problem i ispostavilo se da je jedna od onih polugica koje pritiskaju procesor preko kulera na nalegne uz ploču bila slomljena.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.