Prijava

Да ли сте некад били у ситуацији да вас неко слаже, и да разоткријете лаж? Није битно каква је лаж у питању, битно је да сте је ви разоткрили. Образложите и начин на који сте разоткрили лаж. То је вероватно неподударање нечије приче, или повезивање неких ситних детаља којих нисмо ни свесни да смо их изговорили...

Моја прича:

Договарао сам се са другарицом да идемо на неку свирку. Договор је био да се нађемо око 8 сати увече на једном месту где ћемо стопирати. У међувремену ми је рекла да не може да иде. Било ми је чудно, јер се то није раније дешавало, али хајде, шта сад, искрсло је нешто ваљда... Дан пре тога сам у граду случајно налетео на нашу заједничку другарицу, која је рекла да би сутрадан та моја другарица требала да дође код ње. То је већ прва сумња - не може на свирку и код другарице у исто време. Пошто је рекла да неће ићи, нисам се спремао, већ сам око договореног времена возио бицикл. Прошао сам поред места где смо се договорили да стопирамо око 8 и 5 и осетио јак женски мирис. Препознао сам мирис јер је био јединствен. То је био њен мирис. А како знам да је њен? Причала ми је да га је добила на поклон из Француске, а потврдио сам то тиме да би јако тешко било да две особе стопирају и имају мирис из Француске, тиме је отклоњена могућност грешке. На крају је испао закључак да је слагала да неће ићи и да је отишла.

Ja sam jednom zvao ortaka, koji je negde kasnio, da ga pitam gde je.
On mi kaže "Na poslednjoj stanici sam, kasnio mi je bus".
U pozadini sam čuo njegovog burazera kako kaže:"Damjane,evo ti cipele "

Hahah, smešna mi poenta priče, ladno se decxko zove Damjan.

Da, ja još ne verujem.

Decxko iz Pazove stariji lik negde pre 15-20 godina pao zbog jednog dzointa...
Pri ispitivanju ono standard ime prezime bla bla pitaju ga panduri za nadimak.
Rece on da nema.Posle koje roditeljske prizna da ga zovu Slepac :)
I dan danas ostade Gogi slepac coek u braku dvoje dece 40ak godina....

Jedan drug me je lagao da je jebao, ali sam ga razotkrio da je lagao kad mi je rekao da me je lagao i da nije jebao. JA RAZOTKRIVAM!

Čoveče kako je dobar prvi post, šta kažeš? Bilo ti je čudno?
crko' ja od šege, kakav dobar trol

Хаха, добар трол стварно.

Мене исто као гамбија...
Наиме, један друг нам је рекао да је општио са једном цуром кад је био у осмом разреду итд, све би то било небитно да он није настављао да нас лаже стварајући од тога причу, јер он зна да једна апотека ради ноћу ЈЕР ЈЕ КУПОВАО ТЕСТ ЗА ТРУДНОЋУ КАД ЈЕ СА ЊОМ ОПШТИО, и курац, рекао цури једној да му је прва итд, и просуо се лик жешће... :)

Иначе откривам кад неко лаже јако брзо, не знам како, или мене лоше лажу или ја превише добро памтим дијалоге и детаље које неко каже, ево нпр нешто слично ми се десило као кромпиру, само што је фора била да НЕ МОЖЕ НИЂЕ НОЋАС, али нисам је открио него сам је срео с момком, другарица иначе... Али добро, да смо ми здраво :)