![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Vidim da se za svakakve nekakve gluposti otvaraju teme pa da i ja provjerim ono što me zanima...
Za početak, da li uopšte imamo pravih sportskih komentatora?
Koliki uticaj imaju na vas ovi likovi, tj. na vaš izbor kanala na kome ćete gledati utakmicu?
Da li više volite ljude koji prenose žestoko utakmicu ili one što vas puste da uživate samo u ljepoti utakmice?
Volite li one likove poput Ace ili Dragiše (za RS) koji valjaju gluposti?
Može li vam se desiti da zbog glupog komentatora prestanete gledati utakmicu?
Evo i mojih odgovora...
1. Da, Sabahudin Topalbećirević je prilično dobar
2. Dosta veliki
3. One što to rade žestoko, po mogućnosti da navijaju za neki tim...
4. Da, obožavam slušati te gluposti
5. Ne, uvije je tu MUTE
Rts neću da gledam, nijedan sport. Gledam atletiku danas, kakve su to proserotine i iskrivljeni anglizmi, nisam znao dal' da se smejem il' da plačem.
Aca Stojanović je okej.
Pa onako, da budu žestoki, al' u važnim trenucima.
Pa ono, gluposti znaju biti zanimljive.
Mjut je tu, da.
Aca legenda. Odrastao sam uz njegove monologe i taštine osmehe :D
http://youtu.be/9qwDoB6Vgls ovo mi je inače pobeda u svetu komentatorstva
http://www.youtube.com/watch?v=UUPEBLSp7t8
Јебем ли га, шта је то "прави коментатор"?
Не знам, никад ми није толико засметао коментатор да бих угасио звук, а камоли да бих због њега престао да гледам. У највећем броју случајева сам равнодушан према коментатору. Није да не слушам, него ми једноставно не изазивају никакве рекакције или осећања. Најбољи су ми Шаренац и Стојановић. Онај Бошковић, Вишковић и још неки су ми позитивни ликови такође. Постоји пар мртвих пувала за које не би било штета да престану да обављају овај посао, али се не потресам превише у случају да они преносе меч који гледам. Е да, сад сам се сетио, добри су и они ликови са Арене - Един и Коле, ако се не варам.
Uz edina Avdića je svaka utakmica bar malo zanimljivija, neverovatan lik (komentariše košarku na arena sportu).
nemam snage za onog koraća što sere po onom SP u atletici...
KORAĆ JE CAR. Nećeš sesti za bubanj :)
Jel to onaj "IDE TROJKA!!!" ?
Јао, слушао сам пренос кад је Кораћ вербално онанисао на Ишибајеву ваљда... плакање! :)
Nikada nisam prebacio na drugi kanal zato što mi smeta komentar osim ako na drugom programu ima ista ta utakmica sa drugim komentatorom (al sam ukomplikovao al skontaćete).
Ne, nema kvalitetnih komentatora. Pardon, ima onaj što prenosi tenis na b92. On je normalan mada je prenošenje tenisa k'o prenošenje boksa - ćutiš dok se biju, u pauzama kažeš nešto, pa opet ćutiš i tako u nedogled.
Najviše me nerviraju one ojebine što guglaju sve o svakome. Mislim da je sasvim nebitan podatak da je Gavrančićev ujak emigrirao u San Francisko i postao tramvajdžija ali ti komentatori time uzimaju vrijeme jer im je naređeno da pričaju.
Posljednji put sam se oduševio komentatorom kad sam gledao prenos klasika Barsa-Real na nekoj španskoj televiziji. Jes da ga nisam razumio kolko je brzo trljao al milina ga je slušati. Milina. Još kad su padali golovi i ono beskonačno GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL-GOL-GOL-GOL-GOL-GOL-GOL-GOL....
I da, oni što prenose utakmice na radiju - to su trve komentatori.
http://www.youtube.com/watch?v=IivUVo4V1Wo
Ako hoćete pravog pasioniranog komentatora kucajte na tjubu Ticijano Krudeli (Tiziano Crudeli). Lik je dalabu.
Da, da čuveno ide trojka!
Dok traje atletika obožavam da slušam lupetanja onog alkosa Koraća, pogotovo kad mu je pajtos u studiju Kovinjalo... Znači, pišanije, monoloženje, lupetanje, vrijedi poslušati. Prepoznaćete glas, zvuči ko promukli Tom Vejts.
Има тема већ, претражи мало спортски подфорум.