Prijava

Od samog početka sam stvarno voleo serijal filmova sa neprevaziđenim Gidrom u ulozi her Žike Pavlovića. Sada je ta priča možda truba, ali tada je to bilo nešto novo. Slučajno mi je pala jedna ideja na pamet kako bi taj serijal mogao da se nastavi. Prvo ,potrbna je ideja, a ja početnu ideju imam. Drugo, potreban je pravi scenarista koji će moju početnu i našu zajedničku razradu te ideje uobličiti u savreman scenario. Treće , producenti koji će sve to izgurati. Evo ideje, a vi ako želite slobodno se uključite u razradu ideje , pa ako to bude dobro poslaćemo je nekom producentu.

Početak. Miša(Nikola Kojo ) je oženjen Natašum (GalaV.) i njih dvoje imaju sina tinejdžera. Miša ima svoj nivo, kao nekada njegov deda Milan. Umetnik je, drži koncerte sa Natašom, ima lepu kuću, puno para, dobar auto. Sa ženom se slaže izvrsno i ima samo jedan problem u životu, a to je sin tinejdžer ( recimo da se zove Đorđe) . Đorđe je večiti buntovnik , kontraš , inadžija plus je od deda Žike nasledio sve „ najgore“ osobine. Voli kafanu, opija se, juri ženske i ne voli muziku koju sviraju njegovi roditelji nego tehno , haouse, hip hop i slično. Voli da ih nervira puštanjem glasne muzike i organizovanjem žurki u kući kad su oni na putu. Izuzetno je popularan u društvu i cure se otimaju o njega.
To je ukratko podloga priče, a sad razrada.
Početak filma. Đorđe je napravio žurku u kući i provod je na fantastičnom nivou. Posle par minuta kamera snima animirani lik pokojnog Deda Žike kako gleda šta mu praunuk radi sa društvom i komentariše kako je vrli zadovoljan kako ima ko da ga nasledi. Razočaran je u Mišu koji je postao isti deda Milan. Na kraju moli boga da se Miša opameti i vrati na pravi (Žikin) put. Zati se radnja seli u vreme kad se Miša i Nataša vraćaju kući u kojoj zatiču haos i sledi svađa vika i pretnje. Taj dan je i rođendan pokojnog deda Žike koji gleda tu svađu iz ugla ekrana,cokće jezikom i vrti glavom. Miša odlazi da se tušira, a Žika kaže:“e sadću da ti pokažem. Nećeš ti meni biti ko Milan.“ . Kamera pokazuje Mišu u kupatilu i odjednomokline se udari glavu u kadu i izgubi svest. Za to vreme vidi se kako u njega ulazi duh deda Žike i Miša kada se probudi postaje svoja sušta suprotnost Tu nastaju razne peripetije i vi stupate na delo. Sve čega se setite , napišite pa da probamo od svega da satavimo neku priču. Ako vam se ideja sviđa pišite. Pozzzzz svima.

Može, i u prethodnim filmovima su angažovali pevaljke i veštice.

Ja glasam za Jecu i za Stoju, ona je onako "narodna"...

Ja bih licno volela da vidim ovaj tvoj film, tako da smisli neki zaplet. Neka se tata Misa zaljubi u J. Karleusu....Zamislite Nikolu Koju koji se muva sa Karleusom. Mislim da Kojo nikada ne bi pristao da igra ovu ulogu...ali, unapred treba spremiti najvecu sumu za njega, zbog mogucih povreda na radu (kako psihe tako i telesnih):)))

Ja bih stavila da su Misa i Natasa kao turbofolkeri oni najgori koji sviraju turski,grcki i indijski melos,a da im je sin u drukcijem pravcu tj da slusa to sto je reko Nesa na pocetku.

to bi bilo bas extra

Ne Lidiju!!!Ode komedija u tragediju:)

ma stavite tomu nikolica

ma ne taj indijski melos taj sto ti kazes je dobar al postoji i onaj krajnje seljacki sto se stavlja u neke turbofolk pesme

a kako ti se svidja pevac ARASH??

Njegove pesme najvise kradu trebalo bi sve da ih tuzi

Najbolje bi bilo da misin sin ima sestru(mladju)koja se napalila na turbofolk i koja sanja da postane nova Brena i koja je seksualno opterecena.

E da i da ima brata koji je zainteresovan za modu i koji je modni dizajner,i koji se oblaci u roze i lila i koji je isfeminiziran i naginje malo ka pederizmu.Cupa obrve i depilira se skroz.

E sad vec prelazish u shpansku seriju...