Zagonetke

1. Imamo svi Gugl, jebote...Koji monitor vi koristite?

2. Nisam guglo već sam na pijanskoj ovo čuo od nekog lika.

3. 1 ceo i jedna polovina :D .

4. Ajte recite rešenje, imam ja jednu dobru posle...

5. Nastavi niz: 2 , 9 , 10 , 12 , 19 , 20 , 21 , ?

6. nije 28, mada se nalazi u ovom nizu....

7. jeste 22 a sad kobjasni deder...

8. Nastavi niz: 2 , 9 , 10 , 12 , 19 , 20 , 21 , ?

2+ pa ovi do 12
    i onda isto te povećavaš od 12

Hopćeš da sad napišem sve ili sam ovako objasnio?

9. E, evo ovako nešto:

Jednom bejaše jedan jako bogat i plemenit aristokrata u polisu Atina. On imaše tri sina. Na samrti, ne znajući kome da ostavi svo imanje i blaga koja poseduje, on im reče da će se oni utrkivati konjima oko toga ko će naslediti bogatstvo. Dalje govoraše da će svaki uzjahati svog konja, i čiji konj stigne poslednji na cilju, taj će naslediti bogatstvo. I tako skončaše stari aristokrata. Sinovi se sutradan posle sahrane skupiše na polju i odrediše dužinu staze. Svak' usedla svoga konja, medjutim, niko ne kretaše. Stajaše oni tako neko vreme, jasno im bejaše da niko neće da stigne prvi do cilja, jer bi inače zauvek izgubio mogućnost da osvoji nasledstvo. U medjuvremenu naiđaše jedan stari mudrac i kazaše im dve reči posle kojih se razreši situacija sa ishodom da je jedan od njih dobio nasledstvo.
    Koje su reči u pitanju? :)

10. Nastavi niz: 2 , 9 , 10 , 12 , 19 , 20 , 21 , ?

2+7
    2+8
    2+10

12+7
    12+8
    12+10

11. Koje su reči u pitanju? :)

Starac je duboko udahnuo, uzeo zraka i povikao: "JA JEBEM!".

12. nije tačno, posle 21 idu 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29...

EDIT: Sad objasni

13. Zamenite konjove bre!

14. Složeno ti rešenje, a i nije tačno jer nije 28 u tom nizu.

15. Champy, konstruktivno razmišljanje, ali nije. :)

16. Nije složeno, odgovorio je Makaron da je 22, ali sad čekam pravo objašnjenje jer se u daljem nizu pominju ovi brojevi...

17. sijalica, nije fazon :P Trebao si malo da pustiš ljude da se mučakaju.

18. Pošto nema Makarona, moraću ja da kažem obrazloženje...To su brojevi koji počinju na slovo D....Merkurac, jebiga, volim da rešavam ovakve stvari više nego leba da jedem...
    Laku noć ljudi!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.