Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ma samo vi zadajite, ja ću samo da se igLam. :)
Је л' морам да дам одговор на неку загонетку или могу само да напишем?
Ja kurčevače...
Ipak je moja teorija o povlačenju olovke tačnija!
Samo napiši Ranavej.
Ja mislio da je po američkom sistemu ocenjivanja lololo.
Можда је била, можда није :)
То и кад скроз нестане, увек пола остане.
Пола кад му одузмеш, увек то остане.
TOPOLA!
Bilo. :)
Bila malopre.
Мрзело ме да листам :) А неке математичке зајебанције?
Zašto nije američki sistem ocenjivanja decxko?! lol
Ај ја ћу да вам копирам пошто не знам :Д
Kada su otisle u dubinu, dogovore se da svake dve od njih u narednih 15 minuta budu na istoj razdaljini.
Sta je na sebi imala cetvrta devojka?
Bila gola?
Не знам, ово сам нашао на једном сајту и нема одговора, има само на пар тих задатака
Шлауф? :) хааха
Pa šta onda postavljaš :D .
Ево ово http://www.erepublik.com/hu/article/novac-za-tacan-odgovor-na-zadatke--1892323/1/20
Ај, ко зна рјешења? :)
pa eto
očigledno ronilačku opremu, jer ne'a šanse da se namjeste (na površini, 2d) tako da budu sve 4 ravnomjerno udaljene jedna od druge, tako da će četvrta morati da zaroni da obrazuju to geometrijsko tijelo (piše u komentarima tetraedar, ja sam samo formulisala priču, nisam se sjetila) :D
Па да би свака са сваком била на једнакој удаљености морају да се поставе тако да је свака од њих теме замишљене правилне тростране пирамиде, значи ове три се брчкају на површини а ова четврта има ронилачко одело и зарони до одређене дубине и онда се поставе тако да растојање између њих буде једнако и тако се брчкају 15 минута.
Лоло ја док се двоумим да л да напишем џетпак ил ронилачко одело Видра одговори пре мене. :Д
samo 6 minuta, nije puno :D