Zagonetke

1. ma samo vi zadajite, ja ću samo da se igLam. :)

2. Је л' морам да дам одговор на неку загонетку или могу само да напишем?

3. Ja kurčevače...

Ipak je moja teorija o povlačenju olovke tačnija!

4. Samo napiši Ranavej.

5. Ja mislio da je po američkom sistemu ocenjivanja lololo.

6. Можда је била, можда није :)

То и кад скроз нестане, увек пола остане.
    Пола кад му одузмеш, увек то остане.

7. Мрзело ме да листам :) А неке математичке зајебанције?

8. Zašto nije američki sistem ocenjivanja decxko?! lol

9. Ај ја ћу да вам копирам пошто не знам :Д

Cetiri devojke su na letovanju i ulaze u vodu. Jedna na sebi ima bikini, jedna kupaci kostim, jedna je u toplesu, a za cetvrtu vam necu reci.
    Kada su otisle u dubinu, dogovore se da svake dve od njih u narednih 15 minuta budu na istoj razdaljini.
    Sta je na sebi imala cetvrta devojka?

10. Не знам, ово сам нашао на једном сајту и нема одговора, има само на пар тих задатака

11. Шлауф? :) хааха

12. Pa šta onda postavljaš :D .

13. pa eto
    očigledno ronilačku opremu, jer ne'a šanse da se namjeste (na površini, 2d) tako da budu sve 4 ravnomjerno udaljene jedna od druge, tako da će četvrta morati da zaroni da obrazuju to geometrijsko tijelo (piše u komentarima tetraedar, ja sam samo formulisala priču, nisam se sjetila) :D

14. Па да би свака са сваком била на једнакој удаљености морају да се поставе тако да је свака од њих теме замишљене правилне тростране пирамиде, значи ове три се брчкају на површини а ова четврта има ронилачко одело и зарони до одређене дубине и онда се поставе тако да растојање између њих буде једнако и тако се брчкају 15 минута.

15. Лоло ја док се двоумим да л да напишем џетпак ил ронилачко одело Видра одговори пре мене. :Д

16. samo 6 minuta, nije puno :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.