Mozda je zbog impulsa pistolj odleteo na zadnje sediste?
mislim da je tako kao sto sam napisao. a ti bi trebao da znas posto si mladji, uzilo se to u skoli.
Није :)
Jebeš ga, ja sad učim oscilacije, ovo nismo još pominjali lolol. A i u ovom slučaju sa kamionom težina je bitna, tj sila kojom telo deluje na podlogu. Valjda. Više sam za jezike, istoriju i filozofiju lololo.
KABRIOLET, BILO!
Хајде одговорите на загонетку? Физика нема везе са овим.
Pa u pitanju je bila neka velika i teška ptica, jebem li ga...
Па дошло је до колапса зато што се још неко кретао мостом :)
mislim da, ako je stao na sred mosta, da je zapravo stao na stub koji nosi vise od propisanog. valjda. i tako da ptica ne smeta. mada, jebes most ako se srusi zbog jedne ptice, pa da je i noj.
Не.
ahhahaha pa kamion je tezak 14 tona + vozac :)
Можда и јесте, али је ирелевантно. Ево вам помоћ. Мост се није срушио.
Kako nije?
Шта је нејасно? Питао сам да ли је дошло до колапса и зашто јесте?
Tica kolabirala i bubnila na kamion?
Птица била феникс, а камион са цистерном нафте. Ватра + нафта = БУМ! Јесам погодио? хехе
Мада и сама загонетка је мутава, јер на тих 14 тона камиона имаш и возача и птицу. А то прелази 14 тона. Морао је се срушити мост.
Ja kapirao da li je došlo do kolapsa i zašto jeste(došlo do kolapsa), pa sam mislio da te pitam što si pitao da li je došlo kad si već rekao da jeste, a onda si rekao da nije pa sam se zbunio.
ama to je kao ono pitanje jebes li sta i zasto ne. mislim, ovo da li je doslo do kolapsa i zasto jeste.
Укупна тежина камиона са путником са чиме год унутра је била 14Т, ето. Сада погађајте. И није дошло до колапса!
Kako bi imalo beskonačnu masu kada je brzina svetlosti konačna.