Zagonetke

1. Kako bi imalo beskonačnu masu kada je brzina svetlosti konačna.

2. Mozda je zbog impulsa pistolj odleteo na zadnje sediste?

3. ManUtdOwn18
    Kako bi imalo beskonačnu masu kada je brzina svetlosti konačna.

mislim da je tako kao sto sam napisao. a ti bi trebao da znas posto si mladji, uzilo se to u skoli.

4. Jebeš ga, ja sad učim oscilacije, ovo nismo još pominjali lolol. A i u ovom slučaju sa kamionom težina je bitna, tj sila kojom telo deluje na podlogu. Valjda. Više sam za jezike, istoriju i filozofiju lololo.

5. Хајде одговорите на загонетку? Физика нема везе са овим.

6. Pa u pitanju je bila neka velika i teška ptica, jebem li ga...

7. Па дошло је до колапса зато што се још неко кретао мостом :)

8. mislim da, ako je stao na sred mosta, da je zapravo stao na stub koji nosi vise od propisanog. valjda. i tako da ptica ne smeta. mada, jebes most ako se srusi zbog jedne ptice, pa da je i noj.

9. ahhahaha pa kamion je tezak 14 tona + vozac :)

10. Можда и јесте, али је ирелевантно. Ево вам помоћ. Мост се није срушио.

11. Велики камион тежак 14Т, треба да пређе мост који је дугачак 3Км. Мост може да издржи терет тачно 14Т што је тачна тежина и камиона. На пола моста камион стане, и птица слети на камион. Да ли је дошло до колапса и зашто јесте?

Да ли је дошло до колапса и зашто јесте?

зашто јесте?

јесте

Ево вам помоћ. Мост се није срушио.

Kako nije?

12. Шта је нејасно? Питао сам да ли је дошло до колапса и зашто јесте?

13. Tica kolabirala i bubnila na kamion?

14. Птица била феникс, а камион са цистерном нафте. Ватра + нафта = БУМ! Јесам погодио? хехе
    Мада и сама загонетка је мутава, јер на тих 14 тона камиона имаш и возача и птицу. А то прелази 14 тона. Морао је се срушити мост.

15. Ja kapirao da li je došlo do kolapsa i zašto jeste(došlo do kolapsa), pa sam mislio da te pitam što si pitao da li je došlo kad si već rekao da jeste, a onda si rekao da nije pa sam se zbunio.

16. ama to je kao ono pitanje jebes li sta i zasto ne. mislim, ovo da li je doslo do kolapsa i zasto jeste.

17. Укупна тежина камиона са путником са чиме год унутра је била 14Т, ето. Сада погађајте. И није дошло до колапса!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.