Zagonetke

1. Jebeš li šta i zašto ne podrazumeva da ne jebeš ništa, došlo je do kolapsa i zašto jeste podrazumeva da je došlo do kolapsa, a on reče da nije.

2. Да ли је дошло до колапса и зашто јесте?

Одговорили на оба.

Укупна тежина камиона са путником са чиме год унутра је била 14Т, ето. Сада погађајте. И није дошло до колапса!

И није дошло до колапса!

3. Je l' ima veze težina kamiona, izdržljivost mosta i dužina mosta sa rešenjem?

4. Чекај, сад није ни до колапса дошло? Ај што се мост није срушио и то, мог'о је да експлодира камион ил' нешто. У загонетци си рек'о да је дошло до колапса, а сад да није. Шта нас јебеш.

5. У дуелу 2 мушкарца један пуца и погоди овог другог али се наљути, док се овај погођени радује. Шта се дешава?

6. Погођени има панцир?

7. Gađao ga je tulumbama.

8. nije ga ubio nego ga pogodio u ruku, pa sad mora da plati odstetu i da lezi apr godina zbog pokusaja ubistva, a nema vise municije da ga dokrajci pa zato place, ovog drugog boli kurac, ruka ce da zaraste za mjesec dana a dobice kes.

9. бах, небитно. није дошло до колапса, ја сам се сјебао када сам преводио. зашто није дошло до колапса јесте у питању гориво које је потрошио до половине моста.

10. Nastavi niz sa još barem 3 životinje (ima mnogo rešenja):
    Pas, roda, foka, žirafa, noj, ajkula, mačka... ?

11. Konj, nemere bez konja.

12. Зец, медвед, мајмун, лав...
    Сам убо?
    ЕДИТ: Ракун, јеботе, ракун.

13. golub, šaran, konj, djetlić, morsko nešto
    itd

14. тигар, вук, шаран, орао, крокодил
    која је поента овога?

15. ne'aš pojma, džordi

16. Bubišarba, drakula, mjau mjau, čiča vuk, nindža kornjača....

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.