Чекај, сад није ни до колапса дошло? Ај што се мост није срушио и то, мог'о је да експлодира камион ил' нешто. У загонетци си рек'о да је дошло до колапса, а сад да није. Шта нас јебеш.
nije ga ubio nego ga pogodio u ruku, pa sad mora da plati odstetu i da lezi apr godina zbog pokusaja ubistva, a nema vise municije da ga dokrajci pa zato place, ovog drugog boli kurac, ruka ce da zaraste za mjesec dana a dobice kes.
бах, небитно. није дошло до колапса, ја сам се сјебао када сам преводио. зашто није дошло до колапса јесте у питању гориво које је потрошио до половине моста.
Jebeš li šta i zašto ne podrazumeva da ne jebeš ništa, došlo je do kolapsa i zašto jeste podrazumeva da je došlo do kolapsa, a on reče da nije.
Одговорили на оба.
Јепте се ви.
Je l' ima veze težina kamiona, izdržljivost mosta i dužina mosta sa rešenjem?
Чекај, сад није ни до колапса дошло? Ај што се мост није срушио и то, мог'о је да експлодира камион ил' нешто. У загонетци си рек'о да је дошло до колапса, а сад да није. Шта нас јебеш.
У дуелу 2 мушкарца један пуца и погоди овог другог али се наљути, док се овај погођени радује. Шта се дешава?
Погођени има панцир?
Šutirali penale?
Gađao ga je tulumbama.
Да, пенали :)
nije ga ubio nego ga pogodio u ruku, pa sad mora da plati odstetu i da lezi apr godina zbog pokusaja ubistva, a nema vise municije da ga dokrajci pa zato place, ovog drugog boli kurac, ruka ce da zaraste za mjesec dana a dobice kes.
бах, небитно. није дошло до колапса, ја сам се сјебао када сам преводио. зашто није дошло до колапса јесте у питању гориво које је потрошио до половине моста.
Nastavi niz sa još barem 3 životinje (ima mnogo rešenja):
Pas, roda, foka, žirafa, noj, ajkula, mačka... ?
Konj, nemere bez konja.
Зец, медвед, мајмун, лав...
Сам убо?
ЕДИТ: Ракун, јеботе, ракун.
Ne...
golub, šaran, konj, djetlić, morsko nešto
itd
тигар, вук, шаран, орао, крокодил
која је поента овога?
ne'aš pojma, džordi
Bubišarba, drakula, mjau mjau, čiča vuk, nindža kornjača....