Zagonetke

1. зебавам се шерлоче, што си хејтер.
    и није дијетално ништа

2. Što ne mogu slatke muke decxko?

3. mnogo toga nazivamo slatkim sto nema secera...cak sve sto nam prija...realno,to je odgovor

4. Što ne mogu slatke muke decxko?

Па кад није решење лолол
    слатка вода да не лупетате више, одох ја

5. Ako bi jedna polovina od 5 bila 3, koliko bi bila jedna trećina od 10? A?

6. Слатка вода јебена хахахахха

7. слатка вода

Питање са десет хиљада одговара, а решење је слатка вода ? Која глупа загонетка, обрнуло круг.

Весна, немој да мозгамо, сјебала си ми главу.

8. vesnam
    Ako bi jedna polovina od 5 bila 3, koliko bi bila jedna trećina od 10? A?

4

9. Sedplas je majstor. Ajde nastavi.

10. Moraš malo da se pomučiš Šerloče.

11. pa i nije tesko, cerajte dalje, nisam ja za postavljanje

12. Не сери да је одговор 4? Ја сам мислио да је нешто теже..

13. Onaj koji ga pravi - ne zeli ga.
    Onaj koji ga kupuje - nije za njega.
    Onaj za koga je - ne zna.

14. Хаааа, и ја сам очекивао да је четворка, и то ми је прво пало на памет па ми је било некако превише једноставно, ајде даље пичите бре

15. mikri, sanduk hehe

16. I još je skroman.
    Ovako: U avionu se nalaze Bijonse, Papa i Obama. Imaju samo dva padobrana. Kaže Obama: Ja sam predsjednik SADa, vodim milione ljudi, ja treba da uzmem padobran. Kaže Papa: Ja imam milione sljedbenika i đece među njima i ja prenosim božje poruke, ja treba da uzmem padobran. Kaže Bijonse: Ja sam najbolja pop pjevačica, ja zabavljam ljude, ja treba da uzmem padobran. Ko nije uzeo padobran na kraju i zašto?

17. Папа, зато што је њега бог спустијо
    опааааааааа

18. Што би узимали падобран кад ниђе није напоменуто да се авион руши или нешто, а ? Ја мислим да су сви троје остали и направили најсмјешнији групњак који могу да замислим.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.