Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Možda je Sunce sa druge strane zgrade
Ne zalazi Sunce za neki objekat, smrkava se u celom njegovom gradu u 5h.
Zajebana ova zagonetka, ne tera me na kreativno razmišljanje, iz prostog razloga što meni ni malo nije čudno to što on diže roletne. Postoji 1000 običnih objašnjenja, npr. da osunča cveće u sobi, da provetri sobu i šta ti ja znam.
Cveće je odgovor.
Kako će bre da provetri sobu s podignutim roletnama? Za to treba prozor jebatga
Covek zivi na 17-om spratu. Kad dolazi sa posla i ne pada kisa, uvek ide liftom do 13-og, pa pesaci jos 4 sprata. Ako pada kisa, onda ide do 17-og. Zasto?
Prokišnjava.
zato sto je lerdi
Bilo slično, samo sa dvanaest spratova. Kad pada kiša, nosi kišobran.
aha, nizak je pa ne moze da dohvati dugme na liftu. A kad pada kisa, moze kisobranom da klikne. Aj neka neko zada bilo koju zagonetku posto je tema zamrla skoro
Dakle :
Muzika je stala i žena je umrla. Zbog čega?
Свирала је на неком инструменту и кад је умрла музика је стала.
zato sto je muzika stala
Ne, i ne.
Treba da je sahrane, posle orgulja ili truba je obično tišina.
muzika je bila iz bip bip aparata što meri puls ?
Jok, jok.
зато што је била на апаратима, а и музика је ишла на неком уређају на струју, па је нестало струје и она је умрла.
NE!
Ја сам понудио легитимно решење! Зајебавам се, ал тако су и мени срали за моје загонетке.
Овааај... свирали су у бубњеве пред вешање, па су престали кад су је обесили?
njeno je srce violina?