Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Savest ?
Не!
nepoznat prazni prostor. fatamorgana. nista. ima puno resenja.
TAJNA!
Не!
Zagonetka ?
Ajde reci, ne mozemo pogodimo celu noc.
Браво БебоП!
To je my man. Ajde postavljaj.
Bolje rešenje je tajna, i kad saznaš da je nešto zagonetka to je još uvek zagonetka. Bezveze. Eto, to si postavila kao zagonetku iako si znala da je zagonetka, dakle nije ništa. ololo
A i tajna je nešto i kad je saznaš. Jeste bolje rešenje, ali nebitno sad, dajte novu zagonetku.
bez ljutnje, ali fatamorgana se mnogo bolje uklapa
+zagonetka je neka vrsta tajne (u ovom slucaju tajna≈zagonetka)
EDIT: ako postavis novu, oprosteno ti je ololo
Ja sam pomislio da je zagonetka. Majkemi.
Plave. :)
Ja crne :)
Smedje :D
Haha dobri ste, obično se svi fokusiraju na ove silne brojeve i izgube, potcenio sam brzinu razmišljanja. Cepajte.
Ja jebem :)
ahahahahah