Zagonetke

1. Имам политички имунитет, сишите га Шиласи.

2. rekao im je "ja sam betmen!"

3. On je ubio svoju ženu, ali ju je već odrobijao. Nije to ta novoubijena žena.

4. Covek se vozi vozom.Sam je u svom kupeu.

Pa jel se vozi u vozu ili vozi kupe?? xe xe jako šaljivo.

5. Tako je glavni. Ne moze dva puta da lezi za isti zlocin. Namestili su mu da ju je ubio, i kada je izasao iz corke, koknuo je i pojebao les.

6. Kakvi ste nemači pojma. Odgovor na moju zagonetku glasi :
    Žena je radila u cirkusu i hodala je po tankom konopu visokom 10 metara zatvorenih očiju. Kraj muzičke numere je odredjivao da je stigla do kraja, medjutim, novi dirigent koji je stigao toga danas muzičku numeru je završio ranije, žena je pomislila da je jednim korakom do platforme, medjutim nešto se sjebalo.

7. novi dirigent koji je stigao toga
    danas muzičku numeru je završio ranije, žena je
    pomislila da je jednim korakom do platforme,
    medjutim nešto se sjebalo.

A novi dirigent ne zna note?

8. Kakvi ste nemači pojma. Odgovor na moju zagonetku glasi :
    Žena je radila u cirkusu i hodala je po tankom konopu visokom 10 metara zatvorenih očiju. Kraj muzičke numere je odredjivao da je stigla do kraja, medjutim, novi dirigent koji je stigao toga danas muzičku numeru je završio ranije, žena je pomislila da je jednim korakom do platforme, medjutim nešto se sjebalo.

Ово је јебено дебилно, има триес милиона решења која су вероватнија од овог

9. Novi dirigent zna note, ali je ubrzao pjesmu. Čitaj šta ti piše.

10. А не она уопште није приметила да песма иде брже.

11. koje sranje, od besa sam se upuvao na monitor kad sam pročitao rešenje.
    što kaže džordi ovako je moglo 300 miliona različitih rešenja da bude

12. Njeno je srce violina, novi dirigent nije trebao da ga dira kad ne zna da.svira

13. Vo imja oca na ovu Elrikovu zagonetku...

14. Moglo je, ali vi niste uboli ono pravo.

15. Žena je radila u cirkusu i hodala je po tankom
    konopu visokom 10 metara zatvorenih očiju.

I bila je gluva pa nije pratila ritam.

16. Novi dirigent zna note, ali je ubrzao pjesmu. Čitaj šta ti piše.

Koji je ovo trol....majko moja mila, i to onaj najgore vrste, nesvjesni...

17. Признај да си сам смишљао загонетку лоло

18. Zašto imate debilni nagon da sve okarakterišete kao trol, a mogu se kladiti da ne znaš šta je isti.

19. Zašto imate debilni nagon da sve okarakterišete kao trol, a mogu se kladiti da ne znaš šta je isti.

Odluči se da li mi se obraćaš s poštovanjem, ili smo na "ti".

Pitanje je nedorečeno i ima više mogućih odgovora. Čak bi se, u skladu sa načinom na koji je pitanje postavljeno, Paninarov odgovor mogao uzeti kao tačan.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.