Ја генијалишем.... Ололо.... Задавао је нама другар пун курац таквих загонетки и скоро увек испа'не да само треба пажљиво да слушаш (или у овом случају прочиташ).... Чек', сад ја треба да задам?
ЕДИТ: Терајте даље ко 'оће....
Ispred zamka stoji cuvar koji ubija ljude koji ne odgovore tacno na lozinku, a pusta ih ako odgovore tacno.
Dolazi prva osoba i cuvar kaze: 8! Osoba odgovara: 4! i prolazi dalje.
Dolazi druga osoba i cuvar kaze 17! Osoba odgovara: 10! i prolazi.
Dolazi treca osoba i cuvar kaze: 5! Osoba odgovara: 3! i prodje.
Vi ste na redu. Cuvar kaze: 1! Sta treba reci? Uzvicnici nemaju nikakve veze, stavio sam onako.
Ја генијалишем.... Ололо.... Задавао је нама другар пун курац таквих загонетки и скоро увек испа'не да само треба пажљиво да слушаш (или у овом случају прочиташ).... Чек', сад ја треба да задам?
ЕДИТ: Терајте даље ко 'оће....
your turn :)
Au Jovo brate objasnio si ga, molim te ne postavljaj više..
Jedna glupava zagonetka od pre sto godina: "Koja životinja može da skoči više od kuće?"
Bilo koja. Kuće ne skaču ? :D
Tajfajzen.
Не може слон. Опаааааааааааааа
ne moze ni puz,ne moze ni glista,ne moze ni guster(vecina njih),ne moze kornjaca...netacan odgovor :))))))))
Не може ни ЂЕМБЕЛИ!
http://i50.tinypic.com/15hy5ig.jpg
Nadam se da nije bio zadatak. Pitanje glasi u koju stranu se autobus krece.
ps. Nije svejedno, postoji logican odgovor i molim vas da obrazlozite zasto se krece u levu (ako tako mislite) ili u desnu (ako tako mislite).
na levo zato sto je nagnut na tu stranu,levi tocak je malo nize
На лево! Нема врата, а врата би се видела да иде на десно.
jel treba da uzmemo u obzir da slika nije savrseno simetricna zato sto si ti zabrljao pri crtanju ili ne?
Nisam ja crtao, a Dzordi je tacno odgovorio.
Moze jos jedan?
Само терај
Ispred zamka stoji cuvar koji ubija ljude koji ne odgovore tacno na lozinku, a pusta ih ako odgovore tacno.
Dolazi prva osoba i cuvar kaze: 8! Osoba odgovara: 4! i prolazi dalje.
Dolazi druga osoba i cuvar kaze 17! Osoba odgovara: 10! i prolazi.
Dolazi treca osoba i cuvar kaze: 5! Osoba odgovara: 3! i prodje.
Vi ste na redu. Cuvar kaze: 1! Sta treba reci? Uzvicnici nemaju nikakve veze, stavio sam onako.
bilo
5!
E jebiga, ne mogu da listam sto stranica unazad.