Вукајлија Премијер Лига 3 на 3. Сезона 1.

1. Aj neka mi neko da link, ja nisam stig'o da kopiram...

2. имаш линк изнад твог поста ( у случају да не улазиш на тему да провериш него само гледаш ко је последњи постовао)

3. Da turim i ovde da mi ne ostane juda: Zajebavo sam se, ostajem da igram za vuku.
    :)

4. Видим нико не пише резултат па ћу ја: 2:1 а плаве, што чини 6:6 у укупним победама

5. 4.коло / РЕД:БЛУ / 1:2

2:3 (0:2)
    3:4 (2:3)
    1:0 (0:0)

http://www.haxballtube.com/watch.php?v=2f82d4a9

Укупан скор

РЕД :БЛУ
    6:6

6. 1:0 (0:0)

Jednom nisam stig'o da bacim Bukajliji koji je bio sam ispred gola a drugi put je Laki izvuk'o iz mreže bukvalno, pu!

7. bukajlija
    Da turim i ovde da mi ne ostane juda: Zajebavo sam se, ostajem da igram za vuku.
    :)

judo!!! izdao si furiju lolo

8. Veceras nisam siguran da li cu biti tu pa kapitenske duznosti prebacujem na Xelu! :)

9. Ај изјасните се да ли да играмо овај петак и суботу , ето нека то буду дани који нису обавезни већ само по договору да се одиграју.Осталих 5 : понедељак уторак среда четвртак недеља су обавезни.

Ево ја могу. Даље ....

10. И ја сам хтео то да предложим, петком и суботом да не играмо. Неће нико бити ту, сви ћемо лајферисати :))

11. Ja ne mogu petak, a ni subotu i i slažem se s Markom da se ne igra petkom i subotom.

12. Ја могу, свеједно ми

13. ja ionako rijetko igram tako da moj glas i ne znaci bas, ali ja sam za da se ne igra

14. aj nek neko napravi malo bezveze da igramo

15. puče mi net jel igrate negde bezveze

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.