Вукајлија Премијер Лига 3 на 3. Сезона 1.

1. Ајмо свиии КАД ТЕШКООО ЈЕЕЕЕ, КАД ЈЕ ЛОШЕ И КАДА ТИ НЕ РАДИШ, ТЕБЕ ЋЕЕЕЕЕ НАША ПЕСМА БОДРИТИ ДО ПОБЕДЕ ОоОооОоООо......

2. Sta se dogadje breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
    Ne mogu dudjem na hax... :S
    I am desperate.......

3. laki, brate, nemam ja bas tolko preku narav da gasim sobu u sred dogovorene utakmice :)

4. 6.коло / РЕД : БЛУ / 0:3

0:3 (0:1)
    3:4 (1:2)
    0:3 (0:1)

Укупно :

7 : 11

http://www.haxballtube.com/watch.php?v=cd3702f9

5. PKLAVI JEBU!
    Nego, Steroid a da promeniš ime timova u PANTELA (vaš) i ŽEREMI (naš) kao što je neko predložio? Ovako nije zanimljivo.

6. Импресијо , региструј се на СХБ форум и јави се на овој теми , да те имамо у клану ...
    http://serbianhaxballerz.serbianforum.info/t174-topic

А јес ,па де то има да Пантела губи ,није то Пантелин зонфић .. :)) ај нешто друго , јесте ово глупо ...

7. ???????? kako sad ovo, sto niste zvali ponovo? Ja mislio da je pao sluzbeni...

8. А јес ,па де то има да Пантела губи ,није то Пантелин зонфић .. :)) ај нешто друго , јесте ово глупо ...

To će mu biti povratak korenima lololo

9. Па видиш , дошли су после 11 а ми испали добри , а тебе нема , и тако .... се ла ви ..

10. Kad će sledeća sezona?

11. За 25 дана , али ценим пошто имамо играча мање да можемо да те доведемо у РЕД тим.Размислићу ...

Ново правило донесено синоћ :

Тим не може да игра са два играча.Потребна је цела постава да би се меч одиграо.

12. Oce neko da igra sad?

13. Da napišem ovde ono što sam i u igri:
    Laki, ti si kreator ove lige a opet si omašio njenu poentu šišteći i smarajući da treba da vam budemo zahvalni zbog oproštenog službenog.
    Pa jebem mu mater, i ja sam odavno, i ti si kad si napravio ligu napisao da nije poenta rivalstvo i takmičenje već uigravanje igrača za SHB ligu. I predlažem da sledeća liga traje kraće, čisto da bi svi igrači mogli da igraju na svim pozicijama.
    Da traje npr. 2 nedelje, to ti je 10 dana igre sa jednim timom, gde će igrati jednu poziciju (napadač), onda se posle 2 nedelje tim menja i on pada u tim gde je neko bolji u napadu od njega (Tiago npr.) i mora da se povuče malo i poradi na pas igri i tako u krug, i tako ćeš dobiti onog famoznog Imbecimikićevog "olraund" igrača.

14. slazem se sa kselomirom. kak'i sluzbeni kakve picke materine....

15. Па ја сам и увек за игру а не за службене, то сам више пута поновио ,само је фора што сте сви дошли после 11 ,а због ког курца смо онда ставили да играмо у 22:30? Да би направили неки распоред а не да долази ко кад оће.То ме сморило синоћ па сам бацио пар коментара и сочних увреда , ал сам мудо па признајем да сам погрешио у тренутку.Што опет није имало никакве последице осим што Ксели даје повода да ме прозива .....

Какве везе има колико траје?У оба тима имамо играче који могу да се мењају и оне који не могу да играју ништа друго осим тога што играју.Уосталом зато и служе капитени да комбинују саставе , што ,како сам приметио , ради и Тког.

Кад смо веч почели са причом о СХБ-у , за следећу сезону планирам да костур тима чине : Тиаго , Тког , Импре , Јорган и Коле . Тако је бар за сад ,мада у тиму има места за још 2 играча а видим потенцијала у још пар вас из лиге :) ...

16. Например ја. ЛОЛ

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.