Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Refres
Ne radi hax nesto.
Ни мени...
Ајмо свиии КАД ТЕШКООО ЈЕЕЕЕ, КАД ЈЕ ЛОШЕ И КАДА ТИ НЕ РАДИШ, ТЕБЕ ЋЕЕЕЕЕ НАША ПЕСМА БОДРИТИ ДО ПОБЕДЕ ОоОооОоООо......
Sta se dogadje breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
Ne mogu dudjem na hax... :S
I am desperate.......
laki, brate, nemam ja bas tolko preku narav da gasim sobu u sred dogovorene utakmice :)
Ulaz'te ajdeee
6.коло / РЕД : БЛУ / 0:3
0:3 (0:1)
3:4 (1:2)
0:3 (0:1)
Укупно :
7 : 11
http://www.haxballtube.com/watch.php?v=cd3702f9
PKLAVI JEBU!
Nego, Steroid a da promeniš ime timova u PANTELA (vaš) i ŽEREMI (naš) kao što je neko predložio? Ovako nije zanimljivo.
Импресијо , региструј се на СХБ форум и јави се на овој теми , да те имамо у клану ...
http://serbianhaxballerz.serbianforum.info/t174-topic
А јес ,па де то има да Пантела губи ,није то Пантелин зонфић .. :)) ај нешто друго , јесте ово глупо ...
???????? kako sad ovo, sto niste zvali ponovo? Ja mislio da je pao sluzbeni...
To će mu biti povratak korenima lololo
Па видиш , дошли су после 11 а ми испали добри , а тебе нема , и тако .... се ла ви ..
Kad će sledeća sezona?
За 25 дана , али ценим пошто имамо играча мање да можемо да те доведемо у РЕД тим.Размислићу ...
Ново правило донесено синоћ :
Тим не може да игра са два играча.Потребна је цела постава да би се меч одиграо.
Oce neko da igra sad?
Da napišem ovde ono što sam i u igri:
Laki, ti si kreator ove lige a opet si omašio njenu poentu šišteći i smarajući da treba da vam budemo zahvalni zbog oproštenog službenog.
Pa jebem mu mater, i ja sam odavno, i ti si kad si napravio ligu napisao da nije poenta rivalstvo i takmičenje već uigravanje igrača za SHB ligu. I predlažem da sledeća liga traje kraće, čisto da bi svi igrači mogli da igraju na svim pozicijama.
Da traje npr. 2 nedelje, to ti je 10 dana igre sa jednim timom, gde će igrati jednu poziciju (napadač), onda se posle 2 nedelje tim menja i on pada u tim gde je neko bolji u napadu od njega (Tiago npr.) i mora da se povuče malo i poradi na pas igri i tako u krug, i tako ćeš dobiti onog famoznog Imbecimikićevog "olraund" igrača.
slazem se sa kselomirom. kak'i sluzbeni kakve picke materine....
Па ја сам и увек за игру а не за службене, то сам више пута поновио ,само је фора што сте сви дошли после 11 ,а због ког курца смо онда ставили да играмо у 22:30? Да би направили неки распоред а не да долази ко кад оће.То ме сморило синоћ па сам бацио пар коментара и сочних увреда , ал сам мудо па признајем да сам погрешио у тренутку.Што опет није имало никакве последице осим што Ксели даје повода да ме прозива .....
Какве везе има колико траје?У оба тима имамо играче који могу да се мењају и оне који не могу да играју ништа друго осим тога што играју.Уосталом зато и служе капитени да комбинују саставе , што ,како сам приметио , ради и Тког.
Кад смо веч почели са причом о СХБ-у , за следећу сезону планирам да костур тима чине : Тиаго , Тког , Импре , Јорган и Коле . Тако је бар за сад ,мада у тиму има места за још 2 играча а видим потенцијала у још пар вас из лиге :) ...
Например ја. ЛОЛ