Вукајлија Премијер Лига 3 на 3. Сезона 1.

1. Мада , нешто сад размишљам.СХБ лига почиње у понедељак.Циљ нам је повратак у прву ,дакле првих 4,5 места.Првој постави је потребан свакодневни тренинг како би одржавали и повећавали форму и уиграност ,нема смисла да их раздвајамо сада када ће они исти играти важне мечеве.То је заправо и био циљ ове лиге , да се нађе најјача постава.
    Оне које не бих раздвајао су : Тиаго , Тког , Јорган , Коле ,Импре.
    Остали на које се рачуна да играју : Ксела ,Зезатор ,Марко ,Лаки , Седплас(??) Душан1001 (??) Господ Бог (??) ....

2. Laki, po meni ste ti i zezator najbolji u odbrani... Sve ostale turi u napad :D

3. Извињавам се саиграчима што нисам био ту претходна два дана, неки опасан вирус сам наватао, нисам могао да се померим из кревета

4. Седплас(??)

ja sam tu, igracu kad god mogu

5. Чекам још Мадафака да ми одговори па да закључим списак , одприлике то изгледа овако :

Пријављени играчи :

1.Лаки
    2.Зезатор
    3.Седплас
    4.Марко_бре
    5.Душан1001
    6.Тког
    7.Србин1389
    8.Букајлија
    9.Импресионизам
    10.Јорганџија
    11.Господ Бог
    12.Ксела

Жреб ће бити полу диригован , јер у БЛУ тиму ће бити обавезно репрезентативци прве поставе Букајлија ,Тког и Јорганџија + Коле.Они су аутоматски у плавом тиму а зати креће одабир капитена за следећа два круга играча.Тада је плави тим потпун а остатак играча иде у црвени тим.Предност одабира има црвени капитен.

Црвени капитен је Ксела.

6. ipak je kselin tim pobjedio prosli put, ja bi njemu dao, al kako god :)

7. I sad mi kao treba da punimo vas? To nece da upali, tako smo prije igrali, drali redom random igrace, ne ide to tako.

8. Хм ,па види Јоргане , није ни ово тим за подцењивање.Али свакако је боље да се уигравате и тренирате него да се окупимо на мечу као овце на ливади и испушимо карона јер тај и тај није разумео да мора да покрије гол кад тај и тај излети са њега ....

9. Nemam pojma, meni nekako bolje da se podjelimo :D

10. Ja sam tu celo veče pa ako dođe Ksela da završimo sa žrebom.

11. Ja stig'o ali sam umoran.

12. E, da, predlažem da Laki bude po difoltu kod mene da bi zajedno vodili tim.

13. Zato što će mene da smori kad-tad.

14. Јебему дете , за то вам требало 2 минута.... -.-

Ајде вечерас да се нађемо и да одрадимо јебени жреб , или било кад у току дана, бићу ту.Ово што Кслеа каже да хоће мене по дифолту ,па има предност одабира па ако оће нека ме узме у тим првог , нећемо да ље да га компликујемо.

15. Ja uzimam Zekija prvog lololo
    Tkože ja sam tu tek oko 21h!

16. Bicu i ja tu u 9.

17. Što si isključio sobu?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.