![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Eve me.
Ondak, jelste izbirali?
Jesmo ali si ti ostao višak, mukica.
ПОЧИЊЕМО НОВУ СЕЗОНУ У 22:30 !
Ево тимова :
http://www.dodaj.rs/f/28/FY/1wG8huLo/nonmomomo.png
ПОЗИВАЈУ СЕ КОЛЕ И ЈОРГАН И ДУШАН ДИГРАЈУ ХАКС.
E ovako ne ide. Treba svi da se uozbiljimo, a ja prvi, danas sam se zajebavao i prozivao jer je trebalo da bude opušteno, prvo kolo i tako to, ali od sledećeg kola ćutim. I Impresionizam, manje žali i seri se inače neš digraš uopšte. Zeki ti se malo majne igraj na golu, Laki igrao standardno, jedino na njega nemam žalbi ccc.
1.коло / РЕД : БЛУ / 2:1
0:2 (0:1)
5:3 (3:2)
5:3 (3:1)
снимак : курац!
Укупно :
РЕД 2
БЛУ 1
samo da vratim temu
Мислио сам да је синоћ био само жреб, нисам знао да одмах играте и прво коло, зато нисам дошао
Jel može da se odloži 10-15 minuta, dok PANTELA ne završi svoju majstoriju?
Наравно.
SRBIJA TI KLICE LAKI!!!!!!
Igramo posle meča? Odgovara.
Bio sam iznerviran nakon onih imbecila pa sam se zajebavao.
U buduće će skelet tima činiti Laki i Impre, obojica napad. Retard će igrati odbranu ako prekine da se drka, ako ne prekine onda ću ja da vežbam, ili na kraju krajeva Seki. A možda se i povučem nakon sledećeg tromeča. Za džabe se nerviram.
Bio sam iznerviran nakon onih imbecila pa sam se zajebavao.
U buduće će skelet tima činiti Laki i Impre, obojica napad. Retard će igrati odbranu ako prekine da se drka, ako ne prekine onda ću ja da vežbam, ili na kraju krajeva Seki. A možda se i povučem nakon sledećeg tromeča. Za džabe se nerviram.
2.коло / РЕД : БЛУ / 0:3 (1:7 , 0:4 , 2:5)
Можда сада долази до изражаја идеја ове лиге.Имамо редован термин који сви знају , а не као пре када не можемо да се похватамо.Самим тим играмо редовно , тренира се.
И даље , међутим , немамо право решење за голмана , илити задњег дефанзивца.Коле , Јорган или ја можемо то да одрађујемо али ако нам попусти концентрација или противник баш стисне или нам није дан , то је накантавање у најави...... али шта ћемо , боље немамо ..
JA NAJBOLJI!
3.коло / РЕД : БЛУ = 0:3 (1:6, 0:2 , 3:4)
Đe je soba?