Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Eve me.
Ondak, jelste izbirali?
Jesmo ali si ti ostao višak, mukica.
ПОЧИЊЕМО НОВУ СЕЗОНУ У 22:30 !
Ево тимова :
http://www.dodaj.rs/f/28/FY/1wG8huLo/nonmomomo.png
ПОЗИВАЈУ СЕ КОЛЕ И ЈОРГАН И ДУШАН ДИГРАЈУ ХАКС.
E ovako ne ide. Treba svi da se uozbiljimo, a ja prvi, danas sam se zajebavao i prozivao jer je trebalo da bude opušteno, prvo kolo i tako to, ali od sledećeg kola ćutim. I Impresionizam, manje žali i seri se inače neš digraš uopšte. Zeki ti se malo majne igraj na golu, Laki igrao standardno, jedino na njega nemam žalbi ccc.
1.коло / РЕД : БЛУ / 2:1
0:2 (0:1)
5:3 (3:2)
5:3 (3:1)
снимак : курац!
Укупно :
РЕД 2
БЛУ 1
samo da vratim temu
Мислио сам да је синоћ био само жреб, нисам знао да одмах играте и прво коло, зато нисам дошао
Jel može da se odloži 10-15 minuta, dok PANTELA ne završi svoju majstoriju?
Наравно.
SRBIJA TI KLICE LAKI!!!!!!
Igramo posle meča? Odgovara.
Bio sam iznerviran nakon onih imbecila pa sam se zajebavao.
U buduće će skelet tima činiti Laki i Impre, obojica napad. Retard će igrati odbranu ako prekine da se drka, ako ne prekine onda ću ja da vežbam, ili na kraju krajeva Seki. A možda se i povučem nakon sledećeg tromeča. Za džabe se nerviram.
Bio sam iznerviran nakon onih imbecila pa sam se zajebavao.
U buduće će skelet tima činiti Laki i Impre, obojica napad. Retard će igrati odbranu ako prekine da se drka, ako ne prekine onda ću ja da vežbam, ili na kraju krajeva Seki. A možda se i povučem nakon sledećeg tromeča. Za džabe se nerviram.
2.коло / РЕД : БЛУ / 0:3 (1:7 , 0:4 , 2:5)
Можда сада долази до изражаја идеја ове лиге.Имамо редован термин који сви знају , а не као пре када не можемо да се похватамо.Самим тим играмо редовно , тренира се.
И даље , међутим , немамо право решење за голмана , илити задњег дефанзивца.Коле , Јорган или ја можемо то да одрађујемо али ако нам попусти концентрација или противник баш стисне или нам није дан , то је накантавање у најави...... али шта ћемо , боље немамо ..
JA NAJBOLJI!
3.коло / РЕД : БЛУ = 0:3 (1:6, 0:2 , 3:4)
Đe je soba?