Вукајлија Премијер Лига 3 на 3. Сезона 1.

1. Ondak, jelste izbirali?

2. Jesmo ali si ti ostao višak, mukica.

3. ПОЧИЊЕМО НОВУ СЕЗОНУ У 22:30 !

Ево тимова :

http://www.dodaj.rs/f/28/FY/1wG8huLo/nonmomomo.png

4. ПОЗИВАЈУ СЕ КОЛЕ И ЈОРГАН И ДУШАН ДИГРАЈУ ХАКС.

5. E ovako ne ide. Treba svi da se uozbiljimo, a ja prvi, danas sam se zajebavao i prozivao jer je trebalo da bude opušteno, prvo kolo i tako to, ali od sledećeg kola ćutim. I Impresionizam, manje žali i seri se inače neš digraš uopšte. Zeki ti se malo majne igraj na golu, Laki igrao standardno, jedino na njega nemam žalbi ccc.

6. 1.коло / РЕД : БЛУ / 2:1

0:2 (0:1)
    5:3 (3:2)
    5:3 (3:1)

снимак : курац!

Укупно :
    РЕД 2
    БЛУ 1

7. samo da vratim temu

8. Мислио сам да је синоћ био само жреб, нисам знао да одмах играте и прво коло, зато нисам дошао

9. Jel može da se odloži 10-15 minuta, dok PANTELA ne završi svoju majstoriju?

10. SRBIJA TI KLICE LAKI!!!!!!

11. Igramo posle meča? Odgovara.

12. Bio sam iznerviran nakon onih imbecila pa sam se zajebavao.
    U buduće će skelet tima činiti Laki i Impre, obojica napad. Retard će igrati odbranu ako prekine da se drka, ako ne prekine onda ću ja da vežbam, ili na kraju krajeva Seki. A možda se i povučem nakon sledećeg tromeča. Za džabe se nerviram.

13. Bio sam iznerviran nakon onih imbecila pa sam se zajebavao.
    U buduće će skelet tima činiti Laki i Impre, obojica napad. Retard će igrati odbranu ako prekine da se drka, ako ne prekine onda ću ja da vežbam, ili na kraju krajeva Seki. A možda se i povučem nakon sledećeg tromeča. Za džabe se nerviram.

14. Можда сада долази до изражаја идеја ове лиге.Имамо редован термин који сви знају , а не као пре када не можемо да се похватамо.Самим тим играмо редовно , тренира се.
    И даље , међутим , немамо право решење за голмана , илити задњег дефанзивца.Коле , Јорган или ја можемо то да одрађујемо али ако нам попусти концентрација или противник баш стисне или нам није дан , то је накантавање у најави...... али шта ћемо , боље немамо ..

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.