Вукајлија Премијер Лига 3 на 3. Сезона 1.

1. dje si To jebemukrv!? :)

2. Bio sam u pravu, u svojim redovima imamo čoveka koji je na visokom položaju u SHB!

3. ООООООООООООО па де си ТО, пропаде нам репрезентација без тебе!

4. nemoj tako. nova je to ekipa sad, i ima potencijal. :) kad cemo igrati? :)

5. Igramo večeras u 20:00 protiv Boraca, a Pivopije ništa ne odgovaraju, verovatno će biti službeni...

6. Ljudi večeras igramo dve tekme nemoj da vas nema! :)

7. Laki pravi sobu za okup.

8. Kole upadaj u sobu!

9. Kad ste tolliki imbecili da slušate još veće imbecile meni ne pada više na pamet da zaigram ovu ligu, doviđenja.

10. Полако Ксело није крај света , само мали проблеми са хостом :))

11.коло = РЕД : БЛУ 2:1 (5:2 , 5:2 , 1:6)

Укупно :

РЕД 14
    БЛУ 18

3 кола до краја

11. Е да ,ако хоћете да вас има у статистици стрелаца и асистената мора неко да достави те информације у теми за резултат утакмице , пише тамо како.

За сад је уписан Јорганов гол и моја асистенција .

12. Napisacu ja na temi tamo.

13. Večeras igramo protiv klana Naše maalo u 22:30 tako da tučem ako vas nema! :)

14. Evo upravo gledam tabelu i u ovoj tekmi moramo da odnesemo pobedu ako želimo šansu za ulazak u prvu ligu.

15. Победа је императив али није пресудна за даљи ток такмичења.
    3 упадају директно а 4. и 5. у бараж.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.