Вукајлија Премијер Лига 3 на 3. Сезона 1.

1. Ja samo da kažem da više sa imbecilom ne želim da igram u timu.

2. Javljam se na dužnost, proradilo samo od sebe :D

3. Спрем'те се спрем'те, ускоро се враћам!!!

4. Juda potpisao za nas, originalni masoni ponovo na okupu!
    Danas je Šerpas objasnio par stvari, JEBJEBJEBJEBJEBJEBJEBJEBJEBJEBJEBJEBJEBJEB!

5. lolo ono nisam bijo ja! duh Mikica je igrao kroz mene lolo

6. Из више утакмица које сам играо против јаких кланова на тренинзима и у нашој лиги где је мој тим доста слабији , дошао сам до закључка да се технички слабији тим добро бранити и сачувати гол против доста супериорнијих екипа.Ово је тактика која напад има само у трећем плану , јер против екипа као што је ЦБК не може се играти отворено.

Игра се такозвана "зона" , слично зонској одбрани у кошарци. Један играч врши суздржани пресинг на лопту и најистуренији је , други је више повучен назад и прати путању лопте и противничке играче како би је избио или пресекао пас , ОН не сме да испадне па дупли пас или финту , мора да се повлачи и чека.Голман је на голу сво време. То је када је напад отворен са средине. У случају угла , један врши притисак у углу , док су голман и други уз прву стативу , стим што је други мало више испред.

Просто а ради ако се испоштују кретње.Тако се бар можемо надати неком одбитку и срећном голу ,ако ништа бар ћемо их намучити мало :)

7. ај нек неко хостује...

8. E, ljudi, na ekskurziji sam, nema me 7 dana.

9. ОК. Ткоге , играмо ли вечерас СХБ? И оћете ли да играмо нашу лигу вечерас?

10. jel pocela ta SHB liga? kaki su rezultati?

11. Јесте , а резултати , па , стандард , 3 меча 3 пораза.

12. Je l' ja tripujem il' je repka pod mojim vođstvom doživela svoje zlatno doba na SHB? Mislim, ja sam jedini od svih dosadašnjih kapitena koji je zapravo pobeđivao.

13. А да мало играмо?

14. Које црно златно доба и тада смо били задњи ,само што је било више тимова и још нису оволико напредовали ко данас :)) Ова сада ће бити успешна , осећам то ...

15. У лиги у којој си ти учествовао би побеђивали да нам је само шокер играо

16. У лиги у којој си ти учествовао би побеђивали да нам је само шокер играо

Izgovori su gej. Ja sam pobeđivao jedini, nači zlatno doba, kraj rasprave lolo

17. Мени нестаде струје...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.