Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
inace, da se pofalim, jedared sam u jednome danu, kao osoba u pretinejdjerskome dobu, izdrkao 16 puta zaredom. kasnije su mi se pojavile cudne tackice dole, ali je proslo preko noci, posto sam gurno alatku u taze otvorenu bocu pavloviceve masti.
Rizleyyy,lomis rekorde...Moj komsija se onesvestio kada je bacio majmunce 12-i put...:D Nasli ga matorci...Sada je legenda...:D
Seksualno iskustvo, a? Reću samo da ovo pišem jednom rukom i to levom (probaj ti Alt + Tab desnom)
Као и име теме, сексуално неписмен, али први пут мора из љубави, ко Буда Трајковић.
Pokusavo pola sata da joj stavim al nisam uspeo jer joj rupa bila mala i onda sam joj reko pa djevojko ova tvoja picka nije ni za kurac. Na kraju dosla njena mama po nju da je vodi u vrtic tako da sam osto suva kurca. Dobro ne bas suva jer sam ukljucio jutjub i izdrko na Tina i Jelena se vacare u krevetu, al nije to to
LOCK ovo sranje od teme.