Prijava

Eto vidiš, dubice, ti si potpuni antitalenat za umetnost. Ne ide lilavo i zeleno, brate dragi.
Pratiš li uopšte modne trendove?
Imam i majicu Studentarija- uvek na strani studenata, s prednje strane piše- Valjda i ja jednom mogu da budem svaki dan pijan. Jedino što su me čudno gledali u njoj u Federaciji BiH na prvi dan ramazana.

Da nije bila na ćirilici? :) Znaš da u čitavom Bihaću ne moš da nađeš čips sa ukusom slanine? :D Jeboteeee.

Серем, пишам, једем говна, не осећам смрад,
ја сам клошар с ЕТФ-а, напред Београд!

ja sam hipster na ekologiji :3

Ја сам до скоро физикалисао на правном, то му дође на исто. 'Ладно ме пар студената ословило са ,,колега."

Филозофски факултет универзитета у Београду, одељење за историју.
курчење.

Ја сам до скоро физикалисао на правном, то му дође на исто. 'Ладно ме пар студената ословило са ,,колега."

Хахаха, ја једном организовао неки семинар и дошао у оделу, ови који ме не знају, углавном млађи, са 1. године ме ословљавали цео дан са ''професоре''

Ja studiram ETF i upravo sam očistio sobu!

Jebalo te studiranje, imaš pvt Reme!

Апофис
Правни Крагујевац, злопатим тренутно за упис у четврту.

наћу те на факсу!!!2
а онда могу да частим кафом у јустицији, или у бакчи иза.
лооло

Шакал

Ја бих студирао историју, био сам на републичком сад, узео 2 награду, па ме занима какво је штиво, дал се исплати студирати историју и шта после?

Честитам :)

Штиво је јако добро ако мислиш на литературу и изворе које имаш на располагању током студија. Постоји их доста на српском и хрватском, мада се понекад може користити и оно на енглеском или још боље немачком (Немци имају баш развијену историјографију), али то јако ретко и није неопходно, само у случају да ти треба нешто додатно. Значи ово што ми имамо је и више него довољно. Професори су веома учени и већином готивни људи. Екипа солидна. Услови такође.
Е сад. Ако под тим исплати се, мислиш на новчани добитак, онда се свакако не исплати осим ако ниси вансеријски научник, уплетен у међународну историјографију. Али ако мислиш да ли се исплати само по себи, студије као студије, и ако то волиш да радиш, онда се веома исплати. А после, не бих да те разочарам, али могућности нису велике. Већина који се запосле запосле се као професори и наставници, што нпр. мени не би био проблем да радим.
Градиво је обимно, мора редовно да се ради, и да се што мање пропуштају и предавања и вежбе.
Ја ти могу рећи да нисам погрешио и да ми је изузетно драго што сам ово уписао.

Е сад. Увек је најпаметније уписати оно што волиш, али свакако узми у обзир све што сам ти написао и дооообро размисли. И ако ти нешто треба питај. :)

Ekološki inžinjering na šumarskom. Ove godine upisah.

Хвала, хвала, историју баш волим , друштвену географију такође, али можда бих пре уписао права зато што бих имао већи спектар послова после факса. Тек сам 2. раз, гимназије, имам још времена. Не знам да ли знаш, али ја сам чуо да ако у трећој или четвртој години узмеш место на републици, не полажеш историју, већ само тест информисаности( ако се то полаже на пријемном). Шта мислиш о асистентима, мислим као посао уместо професора или наставника у школи после факса?

ETF Sarajevo i vec sam jednom obnovio godinu, sad mi fale 2 ispita do uslova i umjesto da ucim za ispit koji je u subotu ja na vukajliji.
ETF - ovci ide li se na elektrijadu i gdje ce biti ove godine?

Ма нема фрке, задовољство ми је. То за права јесте истина, али и њих има милион. И дешавало ми се да другари који су баш тако размишљали па уписали права, касније зажалили. У сваком случају ти баш имаш времена.
Ово за такмичење не знам, али је могуће.
Посао асистента је одличан. АЛИ. Пре свега мораш да имаш јако добре оцене да би те уопште и узели у обзир да останеш на факсу. Мораш у току студија да будеш добар са професором чији би асистент био. По завршеним основним студијама, идеш на специјализацију одређене области коју изабереш. На пример, узео си римску историју, затим ту магистрираш, па те изаберу. Ти заправо постајеш наследник тог професора којем си асистент и вероватно, мада не обавезно, наслеђујеш његово место професора, наравно, тек када оде у пензију. Е сад. Зависи колико асистената има на ком предмету. На Општој ист. раног ср. века. увек има само један професор и само један асистент, и тако тај асистент наслеђује професора, који је претходно такође био асистент и наследио претходног професора. Па онда. Негде имаш и 3 профе, и неколико асистената. Али све у свему, мораш да си добар студент и да си добар са професором да би уопште имао било какве шансе да останеш на факсу.

Имај у виду да је градиво које се прелази енормно велико и да после 1. дине, од 120 људи, у другу доспе 50ак. Тежак факс да знаш.

ЕДИТ : Посао асистента је одличан између осталог и зато, што за разлику од профе у гимн., можеш сасвим легално да караш своје ученице.

Мегатренд, сад сам обновијо прву годину јер нисам успео да постигнем од тренинга.

Ne seri, studiraš žurnalistiku, gambi.