Prijava

Књижевност.

Хаха каква тема, као да читам мување на крстарица чету. Чему то да се зна само ко шта студира?
Ајде мало је разрадите, кад већ напишете који сте факс, напишите и нешто приде - какви су услови на факсу, систем, који асистент дозвљава да се преписује, код кога се полаже на прцокеву итд. Може и нека андегдота, типа нека испала на предавању, футфак у амфитеатру, што да не!

Ma boli te uvo, ti kao da si na privatnom.

На приватном или не, џабе ти акредитован факултет ако си генерално неспособан :)

Akreditacija ga ne čini nimalo težim.

Хаха дубе, па то је као да си написао ''штикла не чини жену''. Наравно да је не чини, али жене су те које носе штикле.

Daj muluce, zajebavam se. Tvoj fakultet je jedan od onih za koje će moći fine pare da se zavrnu kad ga završiš ;)

Као што рекох, то све зависи од способности појединца да се снађе :)
Самим тим ми није јасно зашто су људи убеђени да ако упишу ''тешке'' факултете, који их не занимају, да ће имати засигурно посао и способност да изграде пословну каријеру.

A zašto su ljudi ubjeđeni ako upišu "lake" fakultete, koji ih zanimaju, da će imati zasigurno posao i sposobnost da izgrade poslovnu karijeru?

El studira neko filoloski, smerove opštu književnost ili srpsku s teorijom?

Druga godina endodekriptologije i fiziodevalvomotoristike u Beogradu, zasad ide. A ako ne bih srao, onda bih rekao da sam se upisao na ETF ove godine. Valjda neću propasti.

Лоло, дубе, иди изврћи кожицу, а не моје постове, мрште! :)

A sve je to od čoeka do čoeka, a ja vidio da si došla na forum, pa da se javim :)) Oš kož'ce?

Ја Милицу никад нисам видео на факсу, а иста нам зграда. Толико о томе Мулуце!

Филозофски Нови Сад, филозофија. Једино што ми се свиђа у вези с факсом је што су професори јако стручни у својим областима, мада им је мана што имплицитно пропагирају којекакве комунистичке ставове и имају по својим канцеларијама Титове бисте и портрете (99% кадра). Са студентима с Филозофског се слабо дружим, јер су већином марксистичко-квазипостмодернистичко-хипстерска гамад која више времена проводи испред факса паламуђујући о неким маргиналним мислиоцима (јер су ови што се уче превише мејнстрим), него на самим предавањима. Превише фејк људи, ни за пиво попити с њима. Може се научити нешто корисно на факсу, али се не упуштати много у контакт са тим идиотима. Размена скрипти и литературе и то је то.

марксистичко-квазипостмодернистичко-хипстерска гамад

Brate, reci stoka, da te razumijem.

Ја имам проблем да ме неки лик, што студира с мојим другом из средње, ПРОГАЊА, па морам да се кријем по факсу или да уопште не долазим. Срећа па је ФТН познат по томе да сва обавештења, резултате и информације можемо наћи на сајтовима факултета и одсека.

наћу те на факсу!!!2
а онда могу да частим кафом у јустицији, или у бакчи иза.
лооло

Обавезно! Ја сам пре за башту, смор у јустицији, више личи на санаторијум него на кафић откад су офарбали у стерилно бело. :)