Prijava

Zanima me vase misljenje o coeku?

Moje-s obzirom da covek radi samo mjuzu po meni je ok mozda i najbolji u tom nekom house/dance fazonu.... e sad likovi sa kojima radi bas mi se i ne svidzaju..

Ja sam laik za tu muziku. Poslušam koju pesmu i to je to. I zato, laički gledano, lik jeste do jaja i to, dobru ziku pravi, zato se pitam šta mu treba da snima tj. radi sa šabanima sa kojima radi u poslednje vreme.

Жао ми је што се ономад није нашао испод оне бине што се урушила.

Lolo, tek sad videh Pajko šta si ti ispisao. :)

Ja kažem respekt, iako to nije ozbiljna muzika, čoek ima skil za miks, produkciju i osećaj za hit. Za jednog didžeja, prilično se dobro snašao.

izuzetno dojajan lik i trenutno najbolji u toj vrsti muzike, svaka pesma koju izbaci postane veliki hit...

Не слушам ту врсту музике али мислим да је лик скроз до јаја.

Песме су му до јаја, али је говно...

Алфа дојајна сељачина.

Алфа дојајна сељачина.

ПОТПИСУЈЕМ!

Sluša ga većinom najgora šabanerija i kvazi urbani likovi, tako da je komercijalni ljakse. Što se mene tiče...

Pa komercijala je realno uvek bio, samo što sam gotivio njegove starije pesme. Zadnjih 4,5 mi nisu nikakve, pa ga više i ne slušam.

ranije je bio jebanje keve, ali sada mi se kenja od njega... http://www.youtube.com/watch?v=TvZPTfsxNtM ovo je onomad pravio....

zato se pitam šta mu treba da snima tj. radi sa šabanima sa kojima radi u poslednje vreme.

2 miliona...

Алфа дојајна сељачина.

+1

У праву је азза, ове последње су тотално геј...

U poslednje vreme jede govna sa gej pesmama, nekad je bio kulj..

Definitivno komercijala, pljujem ga gde god stignem. Prvo, i bez daljnjeg, zika mu je za žurke i klubove i za široke narodne mase, tu nema govora, ali je upravo to ono što ne valja. Kao da radi po šablonu (a da to ne može da se nazove stilom) nego čovek to jednostavno radi za pare, a kao takvog ne mogu da ga svrstam u nekog profi di džeja. Nema neku originalnu melodiju da kažeš "kako ga je razvalio Geta, odakle mu ova ideja". Drugo, možda i još bitnije, mislim da mu više para donose dueti sa Keli Roland, Snup Dogom itd, nego sama muzika. A to baš ne valja. Moje mišljenje je da mu je zato svaka pesma hit, zato što su imena zvučna.

pazi anchor prica o parama pada u vodu svi rade za kes, meni nisu pesme u sablonu ne tako jednostavnom..a i svi pice neki sablon neki svoj fazon....drze se nekih ritmova koji sami vole i koji im odgovaraju...dal je to rock pop punk ili nesto deseto..

Pa da, sve je u parama, ali neki ljudi ubace neku, jebemliga, privatnu notu, nešto svoje. On cepa, tape-tape, to prođe, duet sa ovim, duet sa onim i tol'ko. Čak mislim da je toliko popularan sad, da kada bi izmiksovao svoje prdeže, to bi bilo prodato u milion primeraka.