US OPEN
  • Dzankee

Јел прати неко тенис, и грен' слем који се тренутно одржава?

Ко вам је фаворит? Шта мислите, који тенисер-ка ће ове године направити изненађење?

• [

Brate što je ovo u igrama?

• Dzankee

Au jebote al sam ga omasio, nek prebaci neko u sport..

• [

Moraš to na pvt da kažeš modu, ne zalaze oni ovde.

• Towelie_

JA JEBEM I DOK TRAJE US OPEN!!!

• Rainmaker

Ja navijam za federera..uvek, mislim nikada ne navijam protiv Djokovica, ali fedex je fedex..zao mi je sto nisam jedno 2-3 god stariji pa da sam mogao da pratim i samprasa i agasija, i oni su legende..

• Dzankee

Добро је, има неког да прати тенис :)))

Мечеви одложени због кише, данас би ваљда требали да одиграју само Изнер и Симон..

• Dzankee

Неће нико ипак, прекинуто при резултату

Милер - Надал 3:0 први сет
    Родик - Ферер 3:1 први сет
    Јанг - Мареј 2: 1 први сет

• Rainmaker

Sutra igraju Federer i Djokovic jedva cekam...bice mnoigo dobar tenis,mada malo vise navijam za Fedexa...

• Dzankee

Јаооо јуче не дај Боже...

Родик - Надал

Па шта је оно јебено било, Родик је одма на старту изгубио брејк, играо с&в целих 2 сата, лепо је доминирао са бејслајна, имао своје шансе, којих је било мало, али их није искористио...види се да није у форми, ово му је најгори ранкинг још од фебруара 2001, додуше сад ће напредовати неких 5-6 места јер је прошле године бранио 2. рунду...
    Лош проценат убаченог првог сервиса, мало асева, волеји нису били на нивоу, лоше је прекривао терен, а и некад је стварно предвидљив са оним бекенд слајсом после кога излази на мрежу..Надал одиграо ко и увек, смарачки, доминирао (од половине 1. сета) са бејслајна, Родик је морао више да напада, јер се само тако може добити Надал... и није искористио низак проценат убаченог сервиса Надала..ето ово нек му буде лекција за следећи пут, јер је ова тактика можда прошла код Ферера, али код Надала неће....

• Rainmaker

Ovim putem moram da cestitam djokovicu na pobedi i zelim mu svu srecu u finalu. I mislim da ovo jedan od poslednjih, ako ne i poslednji veliki mec koji smo videli od federera. od veceras on odlazi u istoriju...ali kao jedan od najboljih tenisera sveta ikada

• Filozofinjo

Đovak pobedijo!

• Сидрашевић

M A J S T O R !
    Vratiti se protiv čarobnjaka sa "tu sets daun" je nešto, bre. Svaka mu čast.

• Jezivi

Svaka čast Đovaku. Dečko je mentalno iznad svih tenisera. na 5-5 u petom je pokazao da je majstorčina. Mislim da osvaja turnir, bez obzira s kim bude igrao. Jedina je frka što će doći mortale na Dejvis KUp.

• Dzankee

Почело да се прича како ће Федекс у пензију...ја мислим да ће играти још неких 4-5 године

• Loksi

Почело да се прича како ће Федекс у пензију...ја мислим да ће играти још неких 4-5 године

Momak što citiraš retardiranog komentatora sa EuroSporta?

• Dzankee

Каквог сад коментатора? :))

• Rainmaker

Pa mozda i bude igrao, ali ne verujem da ce sa preko 30 godina biti sposoban za neki veci uspeh..njegovo vreme je proslo..ja mislim da ce on u penziju nakon olimpijskih igara, pokusace njih da osvoji jer mu jedine fale u kolekciji trofeja...

• Loksi

To je on tačno tako rekao, haha. Ma izvini molim te, mora da je čuo od tebe lol