Prijava

a što je škrndelj velikim slovom?

ipak nisam toliki pičkopaćenik

amin

Niko nije pičkopaćenik (dobro, jesam malo) al što da ne. To je džentlmenski, budi muško, izađi dami u susret. A možda se potrefi da je strašna jebačica pa je ti ne budeš ispuštao iz ruku (da ne kažem - nećeš je skidati s kurca). Zna se potrefiti da su te 'skrndelj' (što ja nikad ne koristim, žene treba poštovati, sve su žene lijepe na svoj način) strašno dobre u krevetu.

ja sam skrndjel
ja BIRAM.

Ја из ове перспективе могу засигурно да кажем да не бих, вероватно зато што имам шта да јебем. Мада, памтим и тренутке у којима бих и рођену бабу појебо. Иди карај!

пази то зависи од милијарду фактора а ми их углавном не знамо. колики је скрндељ, да ли си ти скрндељ, колико има година, колико имаш ти година, јел си јебо до сада или ти је први пут, јел ће то бити само повремена јебачина или риба оће везу итд.. ја ти предлажем да сабереш и одузмеш све ове ствари па да сам процениш, а не да отвараш теме овде и читаш хиљаду и један могућ одговор од обичног "немој" и "иди јеби, си ти луд" па до оних екстремних попут "иди да јебеш и онда у жару предигре забоди је тупим ваљкастим предметом у теме, закључај се на гајби и реци њеним родитељима да ћеш да је искасапиш и гурнеш у замрзивач ако ти не доведу 3 њене најсекси ортакиње да задовоље монструма у теби".
ако си клинац и ако си пар пута јебо или си једну/две рибе више пута јебо препоручујем ти да је јебеш због искуства, јер ћеш доћи до неке добре рибе коју нећеш задржати лошим јебањем, а ако будеш био добар ко зна, можда се прочује па после јебеш и неку њену добру ортакињу.. рибе све до детаља описују свој секс, уосталом знаш какве су жене.. или не знаш. ето. наше пословице су ретардиране. "од бирача нема јебача" - који курац? као што имаш риба које би сви јебали тако имаш и мушкараца а то доводи до погоди чега? бирања. да да, постоје људи који бирају и јебу добре чке. да ли имају кеша, имају 190цм и 100кг мишића, шмекери су, шта год од тога, они бирају. могу ја још да кењам али замало да дамо 2 гола па не могу да се сконцентришем и на јебање и на текму, ако ме разумеш.

Samo što ja nisam svaštojeb.

Не, ја не бих...
Значи ако ме не пали, јебига, не бих умочио у њу нема шансе... Ипак нисам сваштојеб

Bolje svaštojeb nego ništajeb.

ostati suva kurca... ipak nisam toliki pičkopaćenik

Da bolje blejati kući i ne jebati...
Nemate vi pojma o sexu, nekad može da budeš sa neviđenom pičkom koja nema pojma, a nekad možeš da budeš sa nekom bzv ribom koja se neviđeno jebe!

nekad može da budeš sa neviđenom pičkom koja nema pojma, a nekad možeš da budeš sa nekom bzv ribom koja se neviđeno jebe!

Jeste, pomenuo sam već jednom kad je jedan moj ortak išao na more s dve drugarice pa ga matori, inače strašan lik od iskustva posavetovao, "Sine, ne biraj nego odelji obe, i videčeš - koja ti bude lošija, biće ti bolja!"

Nego, možda imam još jedan pametan savet pre nego što se odlučiš na istorijski korak. Popijte prvo kaficu ili pivce uz neobavezan razgovor, pitaj je onako ležerno kako je i ako krene da ti kuka kako su joj se drugarice poudale i imaju decu - begaj. Takve buše kurtone i piju aspirin umesto bebi-pilula :)
Nema strašnijeg zvuka od otkucavanja biološkog sata.

hahhahahahahahaha pa vi niste normalni....
al neka vas, simpatični ste svi
e i da, ako već ne jebete ništa, onda je bolje da jebete bilo šta.... samo jebiteee

Чим се ти уопште мислиш, ниси од тих што јебу редом.

мене баш занима шта је скрндељ за тебе, и како знаш да и сам ниси скрндељ

како се мери колики си скрндељ?

Ako si odbio, zajeb'o si se. Kažu da se ružne najbolje jebadu, jer uvek misle da im je poslednji put.

Jebi, al nemoj da joj ližeš pičku i da se ljubiš sa njom ako je skrndelj.

I posle seksa izbegavaj bilo kakav razgovor sa njom jer tako će rugoba da pomisli da se zbližavate. Onda si najebo, nego lepo čim završiš beži.

I drugare pitaj šta misle o njoj, ako počnu da pričaju da bi pre jebali sopstvenu majku nego nju, onda nemoj ni da priznaješ da si je jebao...

Ranije ono prvo, sad ovo drugo.

ja bi joj zavrnuo civiju pa kud puklo da puklo

kad si zagorakis pajko

jbga nisam jebo nepamtim

zadni put i to bez ikakve zastite..doduse ni sida tad nije bila izmisljena

biće biće... a kad bude, osveti se!

da znas da ocu ima da bude onaj pravi nemoral rivendz

Revenge of Death Adder