Srednjoškolci na Vukajliji

1. Filozofe dečko ne kapiram te, tek 2 dana ideš u srednju školu i već znaš da su predmeti nepotrebni?

2. Filozofe dečko ne kapiram te, tek 2 dana ideš u srednju školu i već znaš da su predmeti nepotrebni?

Управо.
    И мислићеш још дуго, а касније ћеш схватити да уопште нити је тако тешко како ти се чинило док си био клинац, нити је толико непотребно.

3. Pa ja nikad nisam učio napamet, pa neću ni sad..uvek sam čitao sa razumevanjem, i najbolje odgovarao, čak sam dobio i neke pohvalnice za to, jebem li ga.

4. Pa ja nikad nisam učio napamet, pa neću ni sad..uvek sam čitao sa razumevanjem, i najbolje odgovarao, čak sam dobio i neke pohvalnice za to, jebem li ga.

Па ето. Тако и треба. А и видећеш већ, на махове ће ти се чинити непотребно нешто, а после ћеш укапирати да је све то једна велика спрдња.

5. Ja se uvek udubim u nešto kad radim. Em mi je zabavnije, em ću lakše zapamtiti.

6. Па јок, хоћеш да ладиш јаја у средњој па да на факсу умреш? Иде постепено све теже и теже, и веруј ми, како год ти деловало средња је зајебанција. Тога сам постао свестан онога дана кад сам је завршио.

Објаснио. Уживајте док можете, средња школа је спрдња у односу на факс. Али немојте да се опуштате јер предзнање из средње је много битно на почетку факса. Није ненадокнадиво, али из личног примера знам колико је лакше на факсу ако имаш добро предзнање из средње.

7. svi ljudi na ovom svijetu ja mislim će reći da je bolje učiti sa razumijevanjem.

8. Ja sam trenutno 4. razred ETŠ Nikola Tesla u BG i upisujem ETF sledeće godine ( na budžetu, naravno ).

9. Ja sam trenutno 4. razred ETŠ Nikola Tesla u BG i upisujem ETF sledeće godine ( na budžetu, naravno ).

Kako znaš da ćeš upisati na budžet, naravno? Nije da je to neki problem, ali može svašta da te usere.

10. Zavrsna godina gimnazije, informaticki smer. Inace to je smer kome treba dosta prepravke. Vrlo je slican opstem smeru, samo sto ima dva-tri predmeta vezana za informatiku. Cak se koriste i iste knjige kao za opsti.

11. Ја сам трећа година у гимназији, друштвени, и нисам се зајебао, лакше ми је пет пута од природњака. Мада, контам да ћу на грађевину, или тако нешто, пошто мене ништа не интересује, сем историје по мало, али контам да се тиме не храни фамилија. Грађевина ми није интересантна ич, али, шта се мора није тешко :)

12. Немој то онда Мићко, шизнућеш једном ако радиш посао који не волиш.

13. Mićko Упиши нешто што се исплати....ако волиш малко историју почећеш можда да је мрзиш...док завршиш факс... То је мој савет.

14. Ijaooooo ljudi ja upadoh u 13u beogradsku ne znam ni sam kako i to u 1-4 koje je od ove godine prirodni smer. Uspeo sam da izvucem najbolje nastavnike koje sam mogao i bez ikakvog opterecenja zelim da uzivam u naredne 4 godine.. :))

15. Cekaj samo da počnu da ispituju. Ništa se još ne zna. Tek posle prve godine znaćeš ko je ko.

16. Kobjašnjavaju ovi što misle da je gimnazija neka jajado škola, sve zavisi samo od tebe. Ako si u najgoroj školi, a oš da naučiš, naučićeš, a ako nećeš da naučiš, kao što 99.99% đaka neće, može i na Sorbonu da ide. Reme kobjašnjava. Ne moramo ni svi da upišemo faks. Što mora? Ja znam da hoću da upišem i želim, ali u ovoj trećoj i četvrtoj može hiljadu stvari da mi se izdešava, i onda da batalim. Uvek će se izvlačiti onaj ko ima keša, upisaće Megatrend ili nešto, a realno, iako znam da sam bolji od 90 posto ovih maminih i tatinih štreberčića, kakva sam srećara odo da malterišem posle srednje. Evo, Reme je izguzniji, neka vas edukuje kakva sve bagra ne studira. Ne moraju svi na faks!

17. I da, daju nam neke društvene mreže i internete da se zaglupimo i da u životu ne pročitamo nijednu knjigu. Meni je krvo iz personalnih razloga, ali odlično je što su vratili da sa 25 neopravdanih dobiješ nogu.

18. Za sad deluju ok. Najavili su kontrolne tek sredinom oktobra, a starija smena ili ti '94 kaze da sam dobio naj profesore koje sam mogao.

19. kaze da sam dobio naj profesore

Čuo sam da ti je profesorka srpskog najbolja za ocenu. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.