Politehnička škola Kragujevac, poznatija kao VIŠ, poznatija kao Viša Idiotska škola, uglavnom zbog trogodišnjih mašinskih i saobraćajnih smerova, puna je kulovčina i imbecila ali u suštini je ok, i jebeno sam se iznenadio kada sam video da je odnos cave:čmarovi nekih 50:50, i da izgledaju nekako, hmmm, prosečno, a ne k'o da idu u tehničku školu, a mogu reći da ima i dosta bombi, ali uglavnom su kurave, moš da se ušetaš u školu prvi put u životu i kroz 5 minuta ima da smuvaš neku.
Inače, tehničar za kompjutersko upravljanje, III-11 sad i ove godine se više radi na kompovima na programima tipa Auto CAD i CATIA v5 i CNC mašinama no što se piše, što je do jaja!
Ekonomska, Lazarevac ek31. Treca godina. Dobili sociologiju, pravo, statistiku, bankarstvo i jos nesto. Sve strebacki predmeti -.- ALi do jaja su profesori.
Filozofe decko, pa sta ako ima picetine, jebote, pricas ko da ces ih jebati sve..
Stvar je u izboru i mogućnosti šaranja. Nema k'o u tehničkim školama da svi likovi iz škole muvaju 10 riba, a ovi koji nemaju sreće da moraju da traže negde drugde. U tome je stvar ;)
a računaaam seee :(
još sam mala :P
Politehnička škola Kragujevac, poznatija kao VIŠ, poznatija kao Viša Idiotska škola, uglavnom zbog trogodišnjih mašinskih i saobraćajnih smerova, puna je kulovčina i imbecila ali u suštini je ok, i jebeno sam se iznenadio kada sam video da je odnos cave:čmarovi nekih 50:50, i da izgledaju nekako, hmmm, prosečno, a ne k'o da idu u tehničku školu, a mogu reći da ima i dosta bombi, ali uglavnom su kurave, moš da se ušetaš u školu prvi put u životu i kroz 5 minuta ima da smuvaš neku.
Inače, tehničar za kompjutersko upravljanje, III-11 sad i ove godine se više radi na kompovima na programima tipa Auto CAD i CATIA v5 i CNC mašinama no što se piše, što je do jaja!
Ekonomska, Lazarevac ek31. Treca godina. Dobili sociologiju, pravo, statistiku, bankarstvo i jos nesto. Sve strebacki predmeti -.- ALi do jaja su profesori.
A mogu ja ovde da blejim sa vama što idete u školu septembrom? mmmm?
ako plaćaš pivo :D
:) A nije fer ne mogu ni da vas zajebavam besplatno. :)
Ksela jel vredno skupljas kes za kanabis?
Ne brate, sad štedim za salviu, naručujem iz Slovenije.
to sme preko granice?
Hahahah divi ga Reme :)
Filozofe decko, pa sta ako ima picetine, jebote, pricas ko da ces ih jebati sve..
Stvar je u izboru i mogućnosti šaranja. Nema k'o u tehničkim školama da svi likovi iz škole muvaju 10 riba, a ovi koji nemaju sreće da moraju da traže negde drugde. U tome je stvar ;)
Prva kragujevačka Gimnazija. Fak jea.
Ima pičetine kol'ko 'oćeš i kak'e 'oćeš, ali kako stoje stvari, omrsiti se neću. Eto.
Hemijsko-Tehnoloska Skola
Znaci odeljenje II-12 Kuvar!
Predmet, srpski, engleski NISTA NE RADIMO ololol
Car je profa iz mate, gledali smo basket na njegovom casu!
Ma 'de znam, ne naručujem stvarno, rekao sam samo da Džanki prekine da smara.
КСЕЛА РИВА НА ВЕЛИКОМ ОДМОРУ!!!
Филантрофобе, како сад шарање, акварел бојама? Јел трезан пишеш постове?
Varenje na velikom odmoru ili u WC-u je mit.
VIII gimnazija (beogradska naravno) društveni smer III-4, odnos muških i žemskih 22:6 za žemske, prosek 5.00 a šta ću dalje možda nebo zna
Dechko oš da dođeš je'an dan da vidiš koliko je mit iza školskih radionica?
Drvno prerađivačka - smer metaloglodač