Srednjoškolci na Vukajliji

1. Dechko oš da dođeš je'an dan da vidiš koliko je mit iza školskih radionica?

Dogovorićemo se.

2. Да није сутра субота сад бих вас све отерао на спавање. лололо

3. ДОК ЧИТАМ ХАЈ ТАЈМС У СМОКИНГ НИГА СТИЛУ
    ВОЗИМ КАДИЛАК ЛОЧЕМ СОМБРЕРО ТЕКИЛУ

4. Dzankee
    Brkati govnar.

Dzankee je brkati govnar.

5. ЧИЛ БАТОНИ

6. КСЕЛА РИВА НА ВЕЛИКОМ ОДМОРУ!!!

Филантрофобе, како сад шарање, акварел бојама? Јел трезан пишеш постове?

Nisam ti ja Filatropofob, brkati. Valjda kapiraš ša oću da kažem.
    Ovde kod mene se isto riva, doduše ne tako mnogo lolo

7. Ма јесте, вероватно они штреберани ривају..

8. Ма јесте, вероватно они штреберани ривају..

Tebra, i ja misliJo da sve knjiski moljci, al sam se iznenadiJo.

9. Е видиш код нас је то један смер, а не школа, ал оно...дебилско одељење, лупају им шамаре шабани из математичког смера...

10. Е видиш код нас је то један смер, а не школа, ал оно...дебилско одељење, лупају им шамаре шабани из математичког смера...

hahahahah

11. и конверзација им је типа ''лол омг брате, ИЗГЕНКОВАО САМ ЛИКА СА ФАНТОМ ЛАНСЕРОМ, ЗНАЧИ ИМАО САМ 9 АСИСТА И РОШАНА САМ КИЛОВО НА ЛВЛ 9

12. и конверзација им је типа ''лол омг брате, ИЗГЕНКОВАО САМ ЛИКА СА ФАНТОМ ЛАНСЕРОМ, ЗНАЧИ ИМАО САМ 9 АСИСТА И РОШАНА САМ КИЛОВО НА ЛВЛ 9

E to se zove nolajferisanje level expert, a ne ovo na Vuki.

13. Ajde, deco, uzivajte u srednjoj skoli. Ja bih sad radije vijao starije generaicje da mi prodaju polovne knjige kao nekad, nego sto vijam kolege da mi pricaju kako je bilo na ispitu. Zivela srednja skola, period najveceg mangupiranja!

14. tek sad kad sam je zavrsio uvidjam koliko znaci... ocu nazad da mogu da kukam kako su mi najveci problemi kontr i odgovaranja!!! a da me u stvari zabole i da cekam izlaske sa drustvom... Uzivajte srodnoskolci!

15. Dzankee

Filozofe decko, pa sta ako ima picetine, jebote, pricas ko da ces ih jebati sve..

Kobjasnijo lololo

16. Ја сам јуче побег'о са прва два! ЈЕС!!!

17. Јесу. Средња лимарска, смер - вариоц.

18. Evo i ja da se upišem. Užička gimnazija, prirodni, maturant. Dalje ću na neku informatiku, jebem li ga.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.