Srednjoškolci na Vukajliji

1. blago tebi, ja moram da ustajem u 5 i 30...

2. Ја немам проблема са устајањем.
    У 7 устанем, серем до 7 и 20. Оперем зубе обучем се, покупим паре и дежурну свеску и у пола 8 кренем. У 20 до 8 сам у школи у 15 до 8 почиње,
    МИЛИНА

3. Ja ustajem u 4:50 za poso, PICKE

4. Ja kad sam išo u škol ustajo sam u tri sata izjutra, mrak još bude a ja ustanem. Opremim se, doručkujem, poljubim mater i onda idem bos 15 kilometara po trnju, kamenju, snijegu, ledu, krokodilima, preko brda. I tako nazad, 30 kilometara sinko moj, a ne ko vi današnji. Mrsko vam sve, svi hoće auta!

5. И ја сам некад давно ишао у средњу школу.

6. Kod mene u školi odnos riba i likova je 90:10.
    Raj na zemlji.

7. Ima li nekoga iz 12. beogradske :DDD

8. Gimnazija Čačak, prirodno-matematički smer, treća godina, treča klupa do vrata, prdn'o juče na matematici i tako...

9. Gimnazija Čačak, prirodno-matematički smer, treća godina, treča klupa do vrata, prdn'o juče na matematici i tako...

tihomir ili zvonimir?

10. Ja upisao stručnu gimnaziju (a nije gej filološka). IMA LI KO JAČI?

Sad treća godina, dobio sam Socilogiju (i Ustav ali mi predaje ista profesorka pa je kao jedan predmet) i Biologiju.

Biologiju mi predaje kraljina najveća. Kasnio danas na prvi čas 10 minuta, a pošto je učionica bila zaključana pozove dežurnog profesora i kaže "Konstatujte da je učionica zaključana" i ode.
    Došao posle deset minuta kad su nam našli učionicu i ispričao nam nešto o udžbenicima.

Inače skraćeni su mi časovi na 30 minuta i svaki dan imam 5 časova, dok ne poprave zgradu gimnazije. Vratio sam se u osnovnu školu :)

Sociologiju (i Ustav) mi predaje jedan retard. Žena je idiot neviđeni. Kod nje ne postoje odmori (ni veliki ni mali), ne dao ti bog da imaš 3. i 4. čas kod nje. Sve vreme priča neke budalaštine, a inače je veliki borac za prava žena (pa onda svaka devojčica ima 5 za kraj) i latentna feministkinja (pa ako si muško moraš da umreš za 4, a za 5 ne znam šta treba da se radi).
    Svi u mom odeljenju su pametni ćutali, a ja sam dig'o ruku da prokomentarišem nešto što je u naletu inspiracije lupila. Nije se obazirala na moju ruku iako sam sedeo u prvoj klupi u srednjem redu, ali nema veze. Inače je poznata po svojim izvalama, tipa "incest sa komšijom" i tako.

11. tihomir ili zvonimir?

Stidljivi Smrdimir...

12. ja prva gimnazija (beogradska ofc)... 4-3 izgubio 6 časova za ova dva dana i tako...

13. А могу ја овде са сетом да се сећам својих школских дана и сваког првог септембра?

14. Силаре шта рече шта ћеш после?

15. palim u SAD na studije... verovatno nešto u polju medicine...

16. 'ajte ljudi, nije Filološka toliko gej. B|
    II-5, klasične nauke, fak jea. :3
    u suštini obožavam latinski i istoriju, gotivim i druge predmete, ali me zato starogrčki zajebava samo tako. ><

17. Christine

IV4 FTW!!!!!1

Ти се више не рачунаш! :П

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.