Srednjoškolci na Vukajliji

1. Прва економска, Београд, II/2. Смер - финансијски техничар.

2. Zna Murinjo
    Su te upisali?

хахаха фејлур

3. Auh fejl žestoki hahahahaha

4. Ne znam šta sam fejslovao, deder prevvedite kretenu? :(

5. Kasirke zemunske, školica vam je jako lipa.

6. Ja se kajem što završih Gimnaziju. Što ne odoh u automehaničare/limare? Već sad bih bio gospodin čoek sa svojom radionicom i komorom za lakiranje...

7. Правда за џимнази !

8. Svršio po Valjevskoj govnaziji, sade deljem Saobraćajni fax i boli me kar.

9. Farmaceutsko - fizioterapeutska skola, treca godina, posle najverovatnije na medicinu :)

10. Srednjoškolci slobodno pišite vi ovde, ja pvtišem sa srednjoškolkama. :D

11. Reme, eno ti ga Džanki, samo tebe čeka. :)

12. Jebem ti zubotehničku i njen šerijatski da ne sme da se dolazi u školu ni u bermudama. NIKO nije uspeo prvi dan da uđe u školu i da je samo zavrnuo nogavice, a plus 40 u ladu. Kakav je to predmet sociologija? Koji je to kurac? Jel ima ikoga iz zubotehničke u Beogradu na forumu?

'ajte ljudi, nije Filološka toliko gej. B|

Jok i nije, moja mladja sestra je upisala. U fazonu ima par muškaraca i svi su štreberčići ili fegeti :D

13. Filoloska najgejskija skola na svetu

14. Ja sam sociologiju imala u drugoj, mnogo smara. Ucis definicije svega i svacega...

15. Филолошко је код нас најговнарскије одељење у целој гимназији. Филозофе, бегај док још можеш. лололо

16. Друштвено-језички. :)
    А мучи нас сазнање да је за 4 неоправдана оцена из владања смањена. :О

17. Filološku čini 60% žemskinja, 5% muških i 35% fotoaparata i arafatki.

18. Filoloska najgejskija skola na svetu

Lolololo, jebiga, znam da si ljubomoran sto se najbolja rib au tvojoj skoli zove Marko

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.