Jebem ti zubotehničku i njen šerijatski da ne sme da se dolazi u školu ni u bermudama. NIKO nije uspeo prvi dan da uđe u školu i da je samo zavrnuo nogavice, a plus 40 u ladu. Kakav je to predmet sociologija? Koji je to kurac? Jel ima ikoga iz zubotehničke u Beogradu na forumu?
'ajte ljudi, nije Filološka toliko gej. B|
Jok i nije, moja mladja sestra je upisala. U fazonu ima par muškaraca i svi su štreberčići ili fegeti :D
Прва економска, Београд, II/2. Смер - финансијски техничар.
4. godina!
Su te upisali?
хахаха фејлур
Auh fejl žestoki hahahahaha
Ne znam šta sam fejslovao, deder prevvedite kretenu? :(
Kase ljake
Kasirke zemunske, školica vam je jako lipa.
Ja se kajem što završih Gimnaziju. Što ne odoh u automehaničare/limare? Već sad bih bio gospodin čoek sa svojom radionicom i komorom za lakiranje...
Правда за џимнази !
Svršio po Valjevskoj govnaziji, sade deljem Saobraćajni fax i boli me kar.
Farmaceutsko - fizioterapeutska skola, treca godina, posle najverovatnije na medicinu :)
Srednjoškolci slobodno pišite vi ovde, ja pvtišem sa srednjoškolkama. :D
Reme, eno ti ga Džanki, samo tebe čeka. :)
Jebem ti zubotehničku i njen šerijatski da ne sme da se dolazi u školu ni u bermudama. NIKO nije uspeo prvi dan da uđe u školu i da je samo zavrnuo nogavice, a plus 40 u ladu. Kakav je to predmet sociologija? Koji je to kurac? Jel ima ikoga iz zubotehničke u Beogradu na forumu?
Jok i nije, moja mladja sestra je upisala. U fazonu ima par muškaraca i svi su štreberčići ili fegeti :D
Filoloska najgejskija skola na svetu
Ja sam sociologiju imala u drugoj, mnogo smara. Ucis definicije svega i svacega...
Филолошко је код нас најговнарскије одељење у целој гимназији. Филозофе, бегај док још можеш. лололо
Друштвено-језички. :)
А мучи нас сазнање да је за 4 неоправдана оцена из владања смањена. :О
Filološku čini 60% žemskinja, 5% muških i 35% fotoaparata i arafatki.
Lolololo, jebiga, znam da si ljubomoran sto se najbolja rib au tvojoj skoli zove Marko