Srednjoškolci na Vukajliji

1. Прва економска, Београд, II/2. Смер - финансијски техничар.

2. Zna Murinjo
    Su te upisali?

хахаха фејлур

3. Auh fejl žestoki hahahahaha

4. Ne znam šta sam fejslovao, deder prevvedite kretenu? :(

5. Kasirke zemunske, školica vam je jako lipa.

6. Ja se kajem što završih Gimnaziju. Što ne odoh u automehaničare/limare? Već sad bih bio gospodin čoek sa svojom radionicom i komorom za lakiranje...

7. Правда за џимнази !

8. Svršio po Valjevskoj govnaziji, sade deljem Saobraćajni fax i boli me kar.

9. Farmaceutsko - fizioterapeutska skola, treca godina, posle najverovatnije na medicinu :)

10. Srednjoškolci slobodno pišite vi ovde, ja pvtišem sa srednjoškolkama. :D

11. Reme, eno ti ga Džanki, samo tebe čeka. :)

12. Jebem ti zubotehničku i njen šerijatski da ne sme da se dolazi u školu ni u bermudama. NIKO nije uspeo prvi dan da uđe u školu i da je samo zavrnuo nogavice, a plus 40 u ladu. Kakav je to predmet sociologija? Koji je to kurac? Jel ima ikoga iz zubotehničke u Beogradu na forumu?

'ajte ljudi, nije Filološka toliko gej. B|

Jok i nije, moja mladja sestra je upisala. U fazonu ima par muškaraca i svi su štreberčići ili fegeti :D

13. Filoloska najgejskija skola na svetu

14. Ja sam sociologiju imala u drugoj, mnogo smara. Ucis definicije svega i svacega...

15. Филолошко је код нас најговнарскије одељење у целој гимназији. Филозофе, бегај док још можеш. лололо

16. Друштвено-језички. :)
    А мучи нас сазнање да је за 4 неоправдана оцена из владања смањена. :О

17. Filološku čini 60% žemskinja, 5% muških i 35% fotoaparata i arafatki.

18. Filoloska najgejskija skola na svetu

Lolololo, jebiga, znam da si ljubomoran sto se najbolja rib au tvojoj skoli zove Marko

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.