Vukajlija selendra
  • Храбри Краљ Џофри

Zamislite naš sajt kao neku zabačenu selendru čiji smo mi seljani i seljanke. Jebešte WoW i fegetaški 'Second life'. Ja sedim ispred prodavnice, pijem 'Master' od 40 din i čekam Gambija Dobrosavljevog da ga pomlatim vrljikom jer mi je zaorao mušu! GAMBY GLEDAJ PO ČIJOJ NJIVI VOZIŠ DECXK0!

• Earthworm Jim

Који си нуб, за те паре ЗНАШ КАКАВ Мерак мош да попијеш лоло

• Električar 

Trolololo u tom slučaju ja sam kod Mileta Lajsne ispod štale sa sve puškom sačmarom i čekam da naiđe neka paorka sa kravama da pripucam.

• Давид

лагано терам трактор низ пут док ми са транзистора пиче хитови Шумадије и напијам домаћу дуњу.

• Električar 

Žika Šraf mi donosi flašu rakije i čekamo Gambija da donese pršut i slaninu, bem ga sporog opet mu se moped pokvario.

• sedplas

čuvam ovce na livadi, blejim u 'ladovini i čekam da naiđe neka Vukajlijašica sa svojim ovcama

• Млатони

Ја фрезом враћам прасиће с пијаца, продао два пијетрена а за остале купујем још џак концентрата да их товим до следеће недеље.

• Давид

oce neko veceras u zadrugu da napijamo domacu ljutu igramo domine jedemo vrucu jagnjetinu slusamo radio poljubac bujanovac i jebemo sisate konobarice

• Храбри Краљ Џофри

Ljudi da vi pričam nešto, sinoć sam video Nadžak babu iza Džimijevog sena išla da se vidi sa nekog i celu noć lupam glavu koji je taj baja.

• Роки Билбао™

Precednik MZ Vukajlija- Decxk0 Kajzen jutros proterao novi traktor.

• Давид

idem da pokazem novoj mestanki nesto u kukuruzima pa dolazim

• Храбри Краљ Џофри

Može,idem ja. Šakale zovi nekog ono seno da potkupimo a onda idemo na vašar u Gornjomalci peva Darko Lazić. Taman da svratimo posle do Grofa da mi pogleda Golfa dvojku.

• Давид

uf vasar, eve idem samo ovu malu da odvucem u kukuruze pa cemo do Mice Sekire da svratimo pred vasar kaze da mu dono surak iz Garasa neku rakicu da se zagrejemo pred seno i vasar.

• Храбри Краљ Џофри

Evo me sedim ispred prodavnicu i pijem još uvek Master, ovo kucam preko mog Blekberija koji mi je majka kupila u Nemačku. Dosad sam kopao raku Pjeru88, Bog da mu dušu prosti, Rade Lacković mu pevao na sahrani. Idem večeras da mu tešim udovicu ohohoho!

• bojanboj

U plasteniku berem paprike za ajvar sas Svetlanu, dok se ona saginje, ja joj virim ispod suknju, šta će bidne posle jebem li ga...

• Korle

Gambiju se povećava tarifa jer kasni dva meseca sa plaćanjem. Ne mogu ja džabe da mu "obezbeđujem" njivu i da ga "štitim" od besnih glista i komaraca.
    Što se tiče sela, i električaru poručujem da neću više da ćutim za "kajsijevaču" mesečno. Video sam ga sa onom gurbetkom što pali ringišpil na vašaru kako se liže u Milojkovom seniku, ako mu žena sazna, baciće ga u krečanu.

• Električar 

Sipao dvajes litara nafte u traktor, pokupio Stavru i Mileta kod zadrugu i sad idemo svi na vašar. Ako oće još neko ima mesta u prikolici, samo nek pazi da se ne iskalja na stajsko đubre.

• Храбри Краљ Џофри

Kuj je po selu pričao da sam peder?

• Роки Билбао™

Najviše volim da nadničim kod Frenkija, 1200 dinara dnevnica + uvek ima piva. A ovako mi ostaje da pijem 'Merak' posle u prodavnicu, za parizer, hleb, majonez i Drinu.

• Млатони

Дотерао прасиће, сад узо да цепам дрва једном руком док другом наизменично натежем пивџана и убацујем цепанке у шупу!