U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Šta bre ne može?
znaš li ti koliko je motorka teška? -.-
Vel'ka ili mala? :)
Pa naravno da je teška, nije to mikser, zato sam i rekla fizikalisanje, nemoj se odma' jediti.
ne radim ja sa malim alatkama hehe
ЛУКСОВ ГОЛФ ОПЕТ У ЈАЛАКУ ЗАВРШИО А ЊЕГА НЕМА САМО ДЕБЕЛИ ПАЦОВ СПАВА У ГЕПЕКУ, ЗАГРЛИО СВИЊСКУ ПЛЕЋКУ А СА РАДИЈА ГРУВАЈУ ЗВЕЗДЕ ГРАНДА 2004!
2 године како живим у овој селендри
'Oće bit prela za Uskrs ili Veliki petak?
bozice je,bozice je,pucaju prangije.
не знам, ал ја већ уштедио више пара и планирам неки генг бенг са лемајиним госпојицама
Pih, a ja se ponadala da prosetam nove strikane carapice sa ruzicama.
И'ешш у курац, како је ова тема добра, јебо је ћаћа луди који је направи!
Mislis Ćaća Džofri?
http://youtu.be/xSbrjREXrLo
SAMO ZA MOJU OMILJENU GOTIČARKU SA SAJTA
Koja li je ta?
GLEDAM ŽENE IZ VUKAJLOVCA KROZ PROZOR KAD SE KUPU I SNIMAM MOBILNEM TELEFONEM ŠTO JE JEBAČ DIGO PIJANEM ENGLEZU U GUČI DOK JE TAJ SPAVO U BLATU. DRKAM NA SNIMKE KAD DOĐEM KUĆI
brate...
ZIMI NAMERNO SIPAM VODU PREKO BRNA DA SE SNAJKE KLIZAJU I PADAJU U REKA PA ISTRČAVAM IZ KUĆE DA IH IZVLAČIM ONAKO MOKRE I PROMRZLE UVODIM U KUĆU DA IH ZGREJEM UZ SMEDEREVAC KUVANOM RAKIŠTINOM I JOŠ SNEČIM XEXEXEXE
Је л', бре, Сунце ви јебем калајисано! Па што ова тема замрла?
Шта, сад сте се сви преселили у паланку па нисте више сељаци. Сад сте имате и Бус Плус и Београд на води, сад удишете смог јер нећете да будете више заостали и да дишете обичан сеоски ваздух.
Само се ви зајебавајте, 'оће село думре због вас, јербо 'ваки домаћини не могу да нађу домаћице. Па и Црномарковићи, Беломарковићи, Поп-Константиновићи, Хаџи Пешићи, Хаџи Продановићи и сви остали Драганићи нису Београђани одувек, већ имају претке из Богатића, Житорађе, Пепељевца, Русанде, Горевнице, Газивода, Поткоња, Љубије...
ВРАТИМО СЕЉАКЕ СЕЛИМА!