A šta mislite o sledećem: da ne možeš da postaviš 5 definicija ako pre toga nisi ocenio odredjeni broj u toku dana? Neki samo pišu a ne prate pisanije ostalih...
А шта мислите да се оцени тако што прво ти избаци линерану неједначину и онда када то решиш имаш право да гласаш, а све то можеш да урадиш и преко средњег прста, односно ако додамо још и ПЕТО дугме за гласање, а све то оде кроз управни одбор који након заседања у кафани оцени дефиницију дана.
ЉУДИ!!!!! ООООО ЉУУУДИ!!!
1) Дефиниција дана је булшит, зато што током једног дана могу бити 2-3 одличне дефиниције.
2) Списак са десне стране је лош као и систем да када оцениш, више не можеш да нађеш у списку ту дефиницију. Овај сајт није направљен ваљда да би људи седели и само оцењивали? Па јеботе, овде смо да се релаксирамо а не глумимо штручни жири! Шта ми се допадне то оценимм, ако ми се нешто не допадне то не оценим. Ако је нешто крајње идиотски, ту рокнем минус и крај приче.
3) Све би ја то на ломачу.
4) Шта мислите о томе да уведете треће или четврто дугме? :)))))))
Nisi dužan, ali je malo bezveze dozvoliti nekome da zapljuskuje sajt svojim 'mudrostima' a da ga baš ni malo ne interesuje šta rade drugi. Malo daješ (zabavljaš ljude svojim dosetkama), malo uzimaš (uživaš u pisanju drugih). Ti koji slabo čitaju pisanje drugih su, po meni, samo lovci na proklete pluseve. E, jbg.
Ne bih da se uvlačim u te priče,šta je dobro-šta ne valja,
pošto ću sve to i tako da ispravim pa će biti onako kako ja hoću,
samo želim da napomenem da sam ja apsolutno za srednji prst.
Glupo je protiviti se srednjem prstu.
Priznajte svi vi koji ste protiv srednjeg prsta,
da ste u stvari latentni obožavaoci istog,
i da ga silno želite,i da maštate o njemu...
i da ispod jastuka imate primerak "Ode srednjem prstu".
Evo,i ja priznajem ovom prilikom.
Živeo srednji prste!Živeo!Živeo!
Zato treba i ukinuti to.
vi shavatate da je ababović ovu tem počeo kako bi ukazao na jednu stvar u koju se ova tema pretvorila.
haha stvarno :)
Свуда сублиминалне поруке...
A šta mislite o sledećem: da ne možeš da postaviš 5 definicija ako pre toga nisi ocenio odredjeni broj u toku dana? Neki samo pišu a ne prate pisanije ostalih...
А шта мислите да се оцени тако што прво ти избаци линерану неједначину и онда када то решиш имаш право да гласаш, а све то можеш да урадиш и преко средњег прста, односно ако додамо још и ПЕТО дугме за гласање, а све то оде кроз управни одбор који након заседања у кафани оцени дефиницију дана.
ЉУДИ!!!!! ООООО ЉУУУДИ!!!
1) Дефиниција дана је булшит, зато што током једног дана могу бити 2-3 одличне дефиниције.
2) Списак са десне стране је лош као и систем да када оцениш, више не можеш да нађеш у списку ту дефиницију. Овај сајт није направљен ваљда да би људи седели и само оцењивали? Па јеботе, овде смо да се релаксирамо а не глумимо штручни жири! Шта ми се допадне то оценимм, ако ми се нешто не допадне то не оценим. Ако је нешто крајње идиотски, ту рокнем минус и крај приче.
3) Све би ја то на ломачу.
4) Шта мислите о томе да уведете треће или четврто дугме? :)))))))
@mnfrd: A gde to pise da si DUZAN da pratis rad i delo ostalih?
1 definicija dnevno i BASTA
Nisi dužan, ali je malo bezveze dozvoliti nekome da zapljuskuje sajt svojim 'mudrostima' a da ga baš ni malo ne interesuje šta rade drugi. Malo daješ (zabavljaš ljude svojim dosetkama), malo uzimaš (uživaš u pisanju drugih). Ti koji slabo čitaju pisanje drugih su, po meni, samo lovci na proklete pluseve. E, jbg.
Ne bih da se uvlačim u te priče,šta je dobro-šta ne valja,
pošto ću sve to i tako da ispravim pa će biti onako kako ja hoću,
samo želim da napomenem da sam ja apsolutno za srednji prst.
Glupo je protiviti se srednjem prstu.
Priznajte svi vi koji ste protiv srednjeg prsta,
da ste u stvari latentni obožavaoci istog,
i da ga silno želite,i da maštate o njemu...
i da ispod jastuka imate primerak "Ode srednjem prstu".
Evo,i ja priznajem ovom prilikom.
Živeo srednji prste!Živeo!Živeo!
http://vukajlija.com/forum/teme/3290