Vukajlija - eroCki posteri

1. fala Џампинг Џерек, aj videcu da ti sredim odban

Blagodarim!!! I hvala!
    http://www4.vukajlija.com/var/products/posters/201202/426299/mali-mrav.jpg?1328953006

2. moze moze, i to je erotika :)

kontam da se plasis od bana, al izbegavaj da kacis vise slika u jednom postu, da nebi dugo ucitavao stranicu, smes da posaljes 10 postova zaredom, kad posaljes 11-ti sistem te automacki banuje

a dokle god spam nije zlonameran modovi ce te odbanovati

3. kontam da se plasis od bana, al izbegavaj da kacis vise slika u jednom postu, da nebi dugo ucitavao stranicu, smes da posaljes 10 postova zaredom, kad posaljes 11-ti sistem te automacki banuje

Znao sam da me automatski izbacuje, ali nisam znao posle koliko. A to sto kacim ovako dosta, jbeiga, kad prelistavam, ono mi padnu jedan za drugim, pa ja reko da ih ubacim, dok se ne obrisu, ionako nas ima malo koji odrzavamo temu zivom.

4. Баххаахаахаха Шерчлоче :)

5. jezonjo cao, i bez spama molim, pokusaj da doprineses temi

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.