Prijava

Италијанско елитно такмичење у фудбалу.Једна од најјачих лига Европе и света.Лига са једном од најдужих традиција у свету.Лига која је изнедрила фудбалске гиганте попут Јувентуса , Милана , Интера ...

Данас можда ситуација у италијаском фудбалу није баш светла ,али и даље има људи који прате тај фудбал.У сенци намештања утакмица , калчополија и осталих малверзација остали су прави фудбалски асови и гиганти који чекају својих 5 минута да поново завладају европском сценом.

Почетак овогодишње сезоне се одлаже.
Како премиер лига има своју тему , зашто да је нема и Серија А.
---------------------------------------------------
http://forzaitalianfootball.com/wp-content/uploads/2011/08/Serie-A-2011-2012-Logo-e1312742600203.jpg

http://www.free-football.tv/images/seriealogo.jpg

------------------------

Овде пишите за кога навијате , зашто навијате за њих , који су вам омиљени играчи , ко ће узети титулу , стање у лиги , трансфери , коментари на утакмице , ко је коме јебо мајку у дуелима и сл .....
--------------

Ја сам као клинац навијао за Лацио , и после се , гле чуда , определио за Рому :)
Болео ме је онај пораз од Роме од 5-1 , али када сам заволео највећи клуб Рима , постала ми најдража победа.

Монтела омиљени играч.Аеропланино јебе!То јест јебао је ....

http://forzaitalianfootball.com/wp-content/uploads/2011/02/montella21.jpg

Ценим да ће Рома бити у врху , прве 4 екипе.Милан се добро појачао , имају све дивљака до дивљака у екипи.

Favorit za titulu je realno Milan, mada bih ja voleo da istu uzme Juventus, najitalijanskiji su klub. Roma se fino pojacala, Napoli ce ponovo da bude u vrhu, moguce jos neko sezonsko iznenadjenje od ovih manjih timova. Eh da, oni su izgubili jedno mesto za LS od Nemaca, pa ce borba za trece mesto biti jako zanimljiva. Prva dva se znaju, Milan i Inter.
Moja prognoza:
1- Milan
2- Inter
3-Juve
4-Roma
5-Napoli.

Za Milan. Inace osladila mi se Fiorentina kad je Djilardino dosao iz Milana. Mada kad sam prestao da se kladim prestao sam i fudbal da pratim, ali ovih dana se vracam kladjenju, pa samim tim i fudbalu.

Zasto ovo niko ne prenosi bre?
Necu da doplacujem.

А ЈЕБЕМ ВАС ЈЕБАЛА ВАС ЕНГЛЕСКА ОВО ЈЕ ФУДБАЛ СА МУДИМА

Монтела омиљени играч.Аеропланино јебе!То јест јебао је ....

+1234837554758437854
Inače, mogu slobodno da kažem da mi je, pored onog Zvezdinog tima iz '91. omiljeni onaj Romin tim koji je uzeo titulu. Jebote, koliko je to bio dobar tim! Ne zna se gde su bili jači. Najslabija karika im je, po mom mišljenju, bio Pelicoli, ali je realno i on bio dobar.

Zasto ovo niko ne prenosi bre?
Necu da doplacujem.

Ameno. Jebote, žešće je jaka liga, najmanje 6 baš jakih timova i jebeno se prenosi na nekim pičkama materinama od Arena vrste Arena dvajesšes. Mršćite u tri pičke materine stim!!14124235

Некада сам навијао за Милан,а мрзио Јуве. Сада навијам за Јуве (да се разумијемо,није због титуле). Контам да ће опет освојити,Милан је лош,Интер такође,Наполију отишао Лавеци. Не видим никога да угрози моћни Јуве. ФОРЦАА

Kapiram da u engleskoj ligi navijas za Mancester Siti, a u domacoj za Partizan.

Лацио је мој избор.

UAAAAAAAAAAA
DOLE KATOLICI!

Откад знам за себе навијам за Интер а још симпатишем Фиорентину(из доба Бати гола) и Наполи. Мрзим Јувентус и Рому.

Омиљени играч свакако Занети. Из Интера још Заморано, Седорф, Виери, Толдо, Адриано некад, Роналдо(јес да се није наиграо али је играч ког највише готивим), зготивио Милита и Етоа има их још кад се сетим дописаћу.
А овако: Кака, Монтела, Дел Пијеро, Инзаги, Батистута, Кавани, Ди Натале, Пирло(највећи промашај управе Интера што су га пустили у Милан и управе Милана што су га пустили у Јуве)...

TucanKamen, molio bih te da mi objasnis zasto mrzis Juve i Romu, sta su ti oni ucinili nazao pa da gajis takva osecanja prema njima? To mi nikad nece biti jasno, razumem da simpatises neki strani klub, al odakle vam snage da mrzite strane klubove jebemu sve na svetu, zar nema dovoljno stvari u Srbiji da se mrzi? I zasto uopste mrzeti bilo sta?

Добро бре брате не мрзим их да их мрзим давно ме то прошло :Д, него никад али никад нисам навијао за њих а кацам био клиња нервирали ме много па ми то остало да их "мрзим". Једноставно их ич не симпатишем али поштујем брда играча из та два тима... Ај рецимо да их не готивим, мржња јес јака реч.
Не мрзим ја никог и ништа да стварно мрзим него се тако одразио :Д

Мени задњих 12 година, од како сам видео како Шева забија голове, нема милијег тима од Милана у Италији, а и уопште, после Звезде....
Некад је Серија А јебала кеве, сад је само бледа сенка тог сјаја.... Јесте и сад јака, једино су боље енглеска и шпанска, ал' опет, некад су најбољи играчи играли ту. Једни од најбољих играча икада, а у задњих 20 година сигурно, попут Роналда и Зидана су пикали фудбал на чизми.
Онај Миланов тим из 2003. је јачи од данашње Барселоне: Дида, Малдини, Неста, Костакурта, Каладзе, Седорф, Ривалдо, Пирло, Руи Кошта, Гатузо, Амброзини, Инзаги и наравно Шева....

Ovo treba da zabranje. Ili da promene ime u Geriatri A. Posto je prosek godina svakog tima preko 30.
Do pre 6,7 godina mozda su i mogli da pariraju kao liga nekim drugim,sad su u rangu Holandske. Daleko su oni i od Svapske, i od Primere a o Premijer ligi da ne govorimo.

Inace, gotivim Milan od kad sam poceo da pratim zabare, a najvise sam gotivio generaciju sa Kakom i Sevcenkom.
Sto se tice ostalih, hejtujem Romu zbog Totija, covek me oduvek nervirao, a u zadnje vreme sam poceo da gotivim i Napoli jer igraju ofanzivan fudbal i imaju nekoliko "omladinaca" od 25 godina.
O ostalima nemam apsolutno nikakvo misljenje.

Propala liga. Jebiga. Nekad je to bio kvalitet.

FORZA ROMA! ne zbog Totija, već zbog Rome bre!
kad Batigol prešu u Romu 2001, svršio sam!
Gotivim i Parmu odavno, zbog generacije u kojoj su igrali Krespo, Ortega, Di Vajo, Bufon.
I Sampu, zbog Siniše, kad je prešao tamo iz Zvezde, valjda tako bilo.

Ја сам прво навиј'о за Сампдорију због Михе, па касније за Лацио због истог. :Д Онда сам једно време готивио Милан и Интер истовремено, јер су сви заузимали Лацио на Сонију, а ја сам готивио доста играча из ова два Миланска клуба (Роналда и Леонарда највише), па сам онда узим'о њих и зготивио их. Касније опет Лацио док се наши нису разишли и онда сам почео да готивим Месину због Илиева. :Д Сад не готивим никог посебно, волим да играм са Јуветом на Песу, што због боје дреса, што због Пирла и Дел Пјера. Иначе, шиба ме носталгија за оним временом кад је лига била убедљиво најјача, у сваком клубу је био понеки легендарни играч. Сад су баш сви нешто пропали; Лацио, Парма, Фјорентина, па и Рома, а ни најјаче екипе нису нешто посебно.

I Sampu, zbog Siniše, kad je prešao tamo iz Zvezde, valjda tako bilo.

Преш'о је у Рому, па га одатле довела Сампдорија.