![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Za 29. septembar je najavljen izlazak strategije rađene po delu Džordža R.R Martina "Pesma leda i vatre". Koje je vaše mišljenje? Da li je ovo pokušaj da se unovči popularnost knjige i TV serije, ili će ovo biti nešto zaista vredno pažnje gamera i ljubitelja ovog dela i epske fantastike?
http://www.agot-genesis.com/index.php?rub=home
Oficijelni sajt igre...
Mislim da je on glavni producent igrice. Jebi ga, jes to sve zbog para, al dobro je što on ima svoju ulogu i u snimanju filma i u pravljenju igrice, jer će tako biti vjerodostojnije i jedno i drugo. Samo da ne pandrkne prije nego što završi sve. Nisam još pročitao 5. knjigu, pa ne smijem ni da idem na onu temu sa spojlerima.
Jeste komercijalizacija, ali svejedno jedva čekam tu igru ...
Dub: ja još čitam drugu knjigu ...
Нигде не нађох колико ће бити захтена, не знам хоћемо ми сиротиња са слабим графичким картицама моћи да играмо.
И мислим да је све ово пример доста добре комерцијализације...
Pazi, ovi što su videli iole od igre, a dosta naroda je videlo, kažu da je čista mamipara, jadan kvalitet, skrpljeno samo da se zaradi. Eto, prave i RPG. Ja ću verovatno igrati bez obzira na kvalitet.
Ti si se prepala da ču ti tražiti knjigu da mi posudiš, pa si me odmah skinula sa fejsa.
Storma, skini me! Ali ne kao sto si Duba...
Igra je treš i nemojte se ni mučiti da skidate.