UEFA fantasy football 2011/2012 - Лига Шампиона и Лига Европе

1. Jel me neko zajebava -1 poen jebote pa nije valjda jos nisu obračunali

2. 3 od 4 defanzivca na ovoj su mi popili zuti. Sjajan start!

3. Može prijava? Ako nije kasno?
    Tim betonjerka.

4. Не знам како се ово бодује ,ал мени играли троица , Матеја , Мутињо и Ивановић и само Ивановић добијо 1 бод .....

5. Jel se sad dobijaju bodovi i za prekinute napade, za odbrambene i vezne igrače? Opet im treba sto godina da obračunaju poene. Kapiten Pantela izgleda nije ni ušao večeras, jebi ga. :D
    Inače, ovo je bilo veče očajnog fudbala, bar ono što sam ja gledao. Dortmund - Arsenal i Barsa - Milan.
    Arsenal je igrao očajno u drugom poluvremenu, a Dortmund je napadao i napadao i naaaapadao, i utjerao ga nekako, na kraju. Tu sam pogodio iks :D
    Milan pustio Barsu da se igra, ali su im dali gol u prvoj, i na kraju, u poslednjoj minuti. Gdje igrača, tu i plača.

6. Тек треба да додају поене за минуте и за примљене голове.

7. Možda čekaju i sutra da se odigraju utakmice.

8. Azurirali su sad sve, ja 20 bodova imam.

9. I don't wanna live on this planet anymore. :(

10. Nije mi jasno kako Srna ima 5 bodova? Piše da Šahtjor nije primio gol, a izgubili su 2:1. Oduzet mu je samo bod za žuti karton.

11. Ма нису ажурирали, није тачно сабрано, мени дали 20 поена гратис.

12. Ja imam 18, sa ovom greškom, ali sutra mi igra još 5-6 igrača, pa će biti bodova.

13. 14 al sutra jos sedmorica...nije lose....jos samo da je Arshavin igrao :/

14. Ма људи, ови резултати сад немају везе с везом. Полако.

15. 22 бода, сутра још петорица, није лоше (:

16. Zakasnio sam sa prijavom ! Jel da ? Jebem ti sve, svake godine nesto zajebem.Prosle nisam potvrdio onaj kurac, ove zakasnim sa prijavom! Dobro nema veze! Karacu vas sledece godine !

17. AAAAAAA neverovatnih 6 bodova!!! Kakav sam menadžer ovo je strašno....Još sedmorica danas nadam se da će biti bolje auuu...Radiće wild kolko vidim odma nema zajebancije...

18. 9 bodova zahvaljujuci Ivanovicu koji ima 7 i Kagawi sa 2...ali veceras jos sedmorica....pa da budemo na vrhu posle prvog kola! ZELIM VAM JAKO LOSU NOC !

19. Како бре Пеки немају везе с везом? Видиш да сам последњи, значи резултати су скроз нормални :)

20. 13 bodova, večeras još šestorica. Kako sam se nadao, odlično sam prošao.. :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.