Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Izbacio sam Pata, ubacio Ronalda nisam se valjda zajebo, juce mi igrala samo 3 igraca i nakupili 21 dob. Ostali svi igraju danas! IDEMO!
Глупи тренер ми оставио Пантелу капитена на клупи, невера.
Ја без голмана ово коло, Адлер повређен а Де Геа не игра...
А најјаче ми је што су резервни дресови Манчестера исти као моји дресови на овој игрици, а први пут сам их видео вечерас. Који сам Верица Ракочевић, е.
Pola ekipe mi nije igralo, jebem ti Fergijeve rotacije...Aguero mi jebeni kapiten i izgleda da ni on nije opeglao....mrtvi englezi sa njihovim rotiranjem igraca...pu, govna mrtva
EDIT:
Ipak mi je dosta igraca odigralo..kasnili poJeni. Izvinjavam se gospodinu Manciniju sto sam ga uvredio.
Нисам задовољан. Руни капитен није ништа урадио, а Ван Бујтен замењен.
Коларов дао гол, Тошић асистиро, идемо! СРБИЈА!
Мене одушевљава колико сам ја способан да не испратим свој осећај. Хтео да ставим Коларова, а ставио Мајку Ричардса; Хтео да ставим Рафињу, ставио јебеног Пујола, хтео да ставим Тиага Силву, ставио Суботића. Промашај. Ја сам јебени промашај кад је ово у питању.
ЛШ фентси , категорија ШЕЛО!
Lepo ti napomenuh da Suboticu na svadbi ne bih dao da mi igra, ali ti ne verujes u moj krucijalni sud. Meni se jednostavno mora verovati.
Суботић је имао 3 солидна поена, није он проблем. :)
Ај бре ви са ЛШ-а упадните барем и на овај ЛЕ фентси , у овој лиги свега 8 учесника ...
Ajde samo da je popunimo nr mora ne znam kolko aktivan da se bude,to je da se istresemo samo :)
Meni nisu igrali ni Stankovic ,ni Milner ,ni Jang, a Laveci slepac odigrao 56 min i za to vreme je popusio falus.
Pozicija: odlicno 24-to mesto!
Ма ово је курчина, МНОГО је лакше играти лигашки фантази, премијерлигашки у овом случају. Превише непредвидива ова ЛШ.
Al zato LE cepa Hugo Almeida 5.5 miliona već 2 gola dade čovek a pola sata se igra
У ЛЕ сам први ,фак јеа! 55 поена....
пратим те у стопу, без опуштања :D
Nije lose bilo ovo kolo...onako..korekt. U sledecem drndam.
Jebem ti Gomeza i Gigsa ja ih izbacim u poslednjem trenutku i vidi šta rade...
Jang, Lampard i Soldado strelci, Laveci asistent i zaradio penal, Nojer i Mandanda nisu primili gol, defanzivci do jaja odigrali.
69 poena u ovom kolu..