UEFA Europa League Fantasy Football 2011/2012

1. Мислим да нам је још само ово остало од фантази игара.

Дакле ради се о концепту фудбалске фантази игре идентичном овом:

с тим што је овде наравно Лига Европе у питању. Почиње у четвртак, ваљало би да пожурите.

Ко већ игра ЛШ фантази, не мора да се региструје, само упадајте овде.

Пријаве мени на пвт или овде на теми, па да вам пошаљем кодове за упадање у лигу.

Ко упадне у лигу, нек остави име свог тима овде, ради евиденције.

ТАКМИЧАРИ:
    ФК Партизан - менаџер Суб Фокус
    Ступница - менаџер Да систи
    ФК Челинац - менаџер Ритам нереда

Поздрав!

2. Што кулирате Саб Фокуса? :) Оћу ја! Са'ћу да направим тим.

3. http://troll.me/images/forever-alone-20/forever-alone.jpg

ја се опасно наложио на фантази лоло, а штета да не играмо и ЛЕ кад већ цепамо ЛШ. стиже ти шифра на пвт

4. и ја брате, игро сам сад и овај за ЕП у баскету, ал сам много лош :) само да не будемо форевр алоун у овој лиги... иначе мој тим се зове СТУПНИЦА...

5. FK Celinac salji kod

6. До јаја! Биће нас тројица. Има да вас дерем...

7. А тупите га већ сад, двадесет лига имамо. Много је брате.

8. А тупите га већ сад, двадесет лига имамо. Много је брате.

јебига, има нас који волимо да се играмо :D

9. Па добро, истина је да сам саставио тим, а да за пола играча никад нисам ни чуо... Ипак мислим да није превише, има нас који не волимо фенси, мејнстрим лиге шампиона :)

10. Е, немој да мислите да је зато што сам ја власник оне друге лиге за ЛШ, и зато што сам љубоморан, али ја бих ово да закључамо.

Ако вам се баш игра, да спојимо лепо све ово у исту тему, ону која је већ отворена, па да играмо тако. Боље то него овако, у јавним темама 3 теме за фентази. Много је.

Шта мислите ви?

11. може да се споји, слажем се као власник теме. само ми прекопирај лепо овe битне информације из првог поста и стави тамо у први (:

12. Спајај. Али да се прикључи ту и Скандинавска лига, па да ставим Исаха и 10 незнаних јунака у свој победнички састав.

13. Убацио сам тамо на оној теми, и преименовао је. Овде лок.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.