Prijava

Е овако, сем што сам поносни друг члан Вукајлије, исто сам тако и члан Фаниџанка (http://www.funnyjunk.com/), који је стар 10 година и који и даље држи велику репутацију међ' сајтовима. Елем, пошто је 89% постера на Вукајлији тежак шит (да се тако духовито изразим), предлажем да госн' Каизен уведе исто што и админ Фаниџанка, који сам сво време одржава Фаниџанк, без икаквих модератора и сл, тј. да не мора да брише већину глупости које поставе људи оперисани од хумора.

Наиме, требало би да се уведу овакве секције као и овде (најпопуларнији у последња 24 сата, 7 дана, месец дана, укупно и најновији), што би омогућило да већина корисника при првом погледу види само најбоље радове, док ће се ова квазиуметност клинчадије с Фејса видети само првих неколико минута.

Такође, могло би да се уведе и да се гласа за коментаре који би улазили у ранг корисника, да би се обесхрабривали испади персона нон грата.

Smatram da bi bilo zanimljivo, ali ipak nepotrebno, kada bi se ocenjivali komentari.

A što se tiče sekcija, postoji podela na najpopularnije postere i definicije u toku dana i to je dovoljno. Možda ako bi postojala podela na najpopularnije u sedmici ili mesecu, ali više od toga nije potrebno jer dolazi do favoritizovanja jednog te istog sadržaja.

Elem, protiv.

za komentare je nepotrebno jer je ovo prije svega recnik slenga a ne forum. forum je samo propratna zajebancija, tako da sam za to protiv.
a to najbolje ove nedelje, mjeseca bi bilo dobro, sta znam, ne moze da skodi.... mada vec ima kalendar za najbolje odredjenog dana....

Па паз', ефективније је да буду последња двајсчетири сата него дан по дан. Ако остајеш око поноћи на Вукајлији, видиш како крећу да од 00:00 крећу појединци да штанцају дефке и постере, да би имали више шансе да их неко види на календару, јер ће они добити више гласова од оних који, рецимо објаве дефку у 21:00.

последња двајсчетири сата

Samo pogledaš definicije i postere za trenutni dan. Problem?

EDIT:

видиш како крећу да од 00:00 крећу

Krenuše li?

Такође, могло би да се уведе и да се гласа за коментаре који би улазили у ранг корисника

Stiče se utisak da je značajan procenat komentara tipa "+" ili "-", povremeno obogaćenih još kojom rečju. Kako ih oceniti? Na plus dati plus i ostaje varijacije ili na neki drugi način?

Стефане, не читаш шта сам написао.