Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
IGRA VIDARAAAAAAAAA
Јел мени опроштено да гледам НЕВЕРУ
Слажем се. Е, то му дође већ друга ствар око које се слажемо, реци на крају се стварно зготивимо. Невера.
Подршка Пантели!
Ја сам о томе до сад само сањао, Гамби. Пружи руку помирења, да још једном покушамо...
Ајде, мада сам скептичан...
Пробаћемо, маму му... Само да Пантела уђе у игру...
Пантела______________________________________________________Мрђа
http://vukajlija.com/var/uploads/illustrations/200909/122299/thumbs_up_down_article.jpg
Замислите призор типа леп , Пантела улази у 90' резултат 0:0 , наши у агонији , Пантела забија гол врсте евро , много леп гол Пантела да , скида дрес , кад оно испод на маји пише КАЦАМ РАСАН! Пантела сретан , Србија у баража , Јанези НЕВЕРУУ а Пантелејци (фанови) КОМА!
Ае сад вако. Данкан викне: "ПАНТЕЛА"!
То Лаки, знаш кад би га Пишон опет избацио због неког љаљана врсте НЕРАСАН...
Замислите призор типа леп , Пантела улази у 90' резултат 0:0 , наши у агонији , Пантела забија гол врсте евро , много леп гол Пантела да , скида дрес , кад оно испод на маји пише КАЦАМ РАСАН! Пантела сретан , Србија у баража , Јанези НЕВЕРУУ а Пантелејци (фанови) КОМА!
Ја бих озбиљно доживео мождани лоло
ПАНТЕЛА БИ ОВО ДАООООО
Сто посто... Нисам видо, ал би дао.
Ма убаци му по земљи да је пружио ногу дао би, голман на првој стативи овај на другој. ПАНТЕЛА БИ ДИГАО МАКАЗИЦЕ СА ЗЕМЉЕ.
ПАНТЕЛА УЗМИ ГРЧКО ДРЖАВЉАНСТВО, ЈЕБЕШ ОВЕ МАМУТЕ КОЈИМА НАМЕШТАШ ГОЛОВЕ А ОНИ НЕ ДАЈУ МРТВИ ПЕНАЛ ДА ИЗВЕДЕШ!
Оде Пантела у пензију, нажалост :((((
PANTELA U ŠOKU!! VIDARA U AVIJONU, BEŽI U MANČESTER!! STANKELA ODLAZI U PENZIJU I NEVERUEE!!!!!!!!!
Кумара ме начи потпуно разочаро оним потезом врсте неспорцки, кад је штипно судију за образ, а овај неверуе.
Još da stoji Vukin logo, a Kaizen koma!
http://www3.vukajlija.com/var/uploads/avatars/200701/1/medium_zmaj.jpg?1297516625