Начи Пантела !!!

1. Može meni neko d'objasni što je Pantelina "Knjiga" na groblju, tj. što ju je on obrisao, jeste imala skor 2:2, sl' to su neki tuljani ocenjivali, ko i' šiša. Mogu li modovi da je vrate, i da l' bi on bio saglasan s tim, pa da pitam na onom ktitor-moderator forumu, veće su malo ipak šanse, a, 'ta velite?

2. Пишемо Алоу писмо да демантује да је овај говнар у загради плагијатор Пантела10. И да ако оће да виде праву срж Пантеле дођу овде и цитате његове убаце у чланак. А ако нас одбију, спемботујемо им сајт. То може Сос да среди!

3. Пишемо Алоу писмо да демантује да је овај говнар у загради плагијатор Пантела10. И да ако оће да виде праву срж Пантеле дођу овде и цитате његове убаце у чланак. А ако нас одбију, спемботујемо им сајт. То може Сос да среди!

+648

4. Tviteru?
    Pizda vam materina...

5. Марко Пантелић увесељава публику на твитеру

Јебо матер попиздео сам сад. ТУЖИ ИХ КАИЗЕНЕ!!!1

6. Где је прави Пантела кад ти треба?!

7. i taj što piše po fejsu u ime pantele je 100% neki viđeniji seljan odavde.

8. Па да, није прави Пантела нигде осим овде...

9. Bas me zanima sta pravi Marko Pantelic misli o svemu ovome.O Panteli10 i ovima sa tvitera i fejsa sto kradu.:)

10. Звали ови лудаци из Ало њега, није се јављао... Шта ти је овај интернет, дркаш се и оно доспе до некога с ким је то у вези тако лако.

11. Бем ли га. Све дефиниције овде написане су Каизеново власништво, тако да валда има неки реалан основ да покрене нешто, макар да се погасе ти налози на твитеру и фејсу, јер ово већ није зајебанција.

12. Нека се јаве другари правници да видимо може ли шта да се уради...

13. kako može da pokrene na osnovu ovoga bilo šta? to bi značilo da ti ne smeš da koristiš nikakve fore sa sajta van sajta jer su kajzenovo vlasništvo?

14. нема леба од тужакања.

15. А замис'исте спор око тога чији је Пантела и дође Станкела и кроз кому каже: начи вукајлијаши су први извалили, њи'ово је!

16. Знам, не мож ништа, јебему!

Sačekale Pantelu tri ribe posle treninga, gleda me Papadopulos, reko: Šae torima, divi kacam rasan Pantela mužijak vrste alfa!

Јеботе!

17. Tražimo od nekog da zahakuje njihov sajt i ispiše "Ne kradite nam fore ! Šiptaria forever !"
    EDIT : A već predlagano, ništa onda.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.